Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Spor Saati" başladı

https://www.youtube.com/embed/Fq8Gj6OlkUg

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunacağı ‘Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’da canlı yayınlanacak programda Kırmızı-Beyazlılarda ki son transfer gelişmeleri Samsunspor'a dair son gelişmeler konuşulacak.

Formamız Türkiye gündeminde

Başkan Yüksel Yıldırım'ın yaptığı açıklamadan sonra Atatürk armalı yeni sezon forması tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi oturdu. Formaya birçok takımın taraftarı adeta hayran kaldı

Başkan Yüksel Yıldırım'ın, Atatürk armalı forma için yaptığı paylaşım sonrasında Samsunspor, Türkiye'nin gündemine bomba gibi oturdu. Sosyal medyada birçok takımın taraftarı, Kırmızı-Beyazlı ekibin formasını çok beğendiklerini, almak için ise sabırsızlandıklarını dile getirdiler. Başkan Yüksel Yıldırım'ın yaptığı, "Formamızdaki logoyu aslında daha da büyük yapıp herkesin gözünün içine sokmak istedik. Ancak bu kadar yapmamıza izin verdiler. Armadaki lider bundan fazla küçültülemiyor. Asaletimiz formamızdaki aramadan geliyor"  açıklamasına da Türkiye'nin dört bir yanından destek geldi.