Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Spor Saati" başladı

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunacağı ‘Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’da canlı yayınlanacak programda Kırmızı-Beyazlılarda ki son transfer gelişmeleri Samsunspor'a dair son gelişmeler konuşulacak.

Yıldırım noktayı koydu... Paramı yakarım ama affetmem

Başkan Yüksel Yıldırım, "Hayatım boyunca paralar kaybettim ama kazandım da. Ben 1.3 Milyon Avromu yakmaya hazırım. Bahattin'i bir sezon oynatmayacağım Samsun'da göbek büyütsün" dedi

ÇOK SEVİYORDUM 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı bir programda Bahattin Köse hakkında açıklamalarda bulundu. Oyuncuya Trabzon Hekimoğlu ile birlikte bir kulübün 1 milyon euro nakit para teklifinde bulunduğunu ancak kendisinin bu transfere izin vermediğini belirten Yıldırım, "Bahattin benim en güvendiğim en sevdiğim oyuncuların başında geliyordu'' dedi. 

SÖZÜMÜ SÖYLEDİM 

Yıldırım, ''Parasının hesaba yattığı zaman  'Başkanım paramın tamamını yatırmışsınız ben şimdi Samsunspor'da çok mutlu oynarım' diye mesaj attı bana. Bende kendisine Bahattinciğim sen Samsunspor'da oynama kardeşim. Genel Menajer Mustafa Aztopal ağabeyini ara kendine bir kulüp buldur. Benim ağzımdan söz bir kere çıktı. Armaya saygı formaya gelen varsa gelir" dedi.   

OYNATMAYACAĞIM 

Bahattin Köse için 1 milyon peşin para verenler oldu diyen Yıldırım, ''Hekimoğlu istedi vermedim. Bu namus meselesi. Hayatım boyunca paralar kaybettim ama kazandımda. Ben Bahattin için 1.3 milyon euro'mu yakmaya hazırım dedim. Bahattin'i bir sezon oynatmayacağım Samsun'da göbek büyütsün. Kendisi bir yere gitmek istiyorsa benim paramın tamamını getirecek ya da  oturmaya devam edecek" diye konuştu. Salim YILDIZ