https://www.youtube.com/embed/KmbmZSETug4

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Spor Saati" başladı.

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunacağı ‘Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’da canlı yayınlanacak programda Kırmızı-Beyazlılarda ki son transfer gelişmeleri Samsunspor'a dair son gelişmeler konuşulacak.

TESİSLER 2021'DE HAZIR OLACAK

Tüm Türkiye'nin imrenerek baktığı Yılport Samsunspor Futbol Akademisi Tesisleri'nin 2021 yılına yetiştirilmesi için çalışmalar dört bir koldan sürüyor. Tesislerde bir yandan sentetik sahaların drenaj işlemleri yapılırken bir yandan da idari binanın iskeleti kuruluyor

DRENAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Yılport Samsunspor'un göz bebeği Futbol Akademisi Tesisleri'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tüm Türkiye'nin gündeminde olan ‘Futbol Akademisi Tesisleri'ndeki sentetik çim sahaların ve idari binanın inşaatına sürüyor. Sentetik sahalarda drenaj ve betonlama çalışmaları yapılıyor. 30 milyon TL'nin üzerinde bir rakama maal edilecek projenin 2021 yılına kadar tamamlanması için işçiler dört bir koldan çalışıyor.

BİNANIN İSKELETİ KURULUYOR

Samsunspor Futbol Akademisi'nde inşaatı tamamlanan doğal çim sahaların tribün montajları ve saha zemini eksiksiz olarak tamamlandı. Yatakhane, eğitim salonları ve idari kısmın yer alacağı binanın bir kısmının temeli atıldı. İdari binanın bir kısmının temel atma çalışmaları devam ederken diğer kısmında binanın iskeleti çelik direklerle inşa ediliyor. Doğal çim sahalarda da bir yandan çim bakımları ve sulama işlemleri de düzenli olarak yapılıyor.