Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı.

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunacağı ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’da canlı yayınlanacak programda Kırmızı-Beyazlılarda ki son transfer gelişmeleri Samsunspor'a dair son gelişmeler konuşulacak.

Projenin detayları SMG'de... 5 firma ihaleye katıldı... 

Başkan Yüksel Yıldırım önderliğinde projesi başlatılan ve 30 Aralık'ta teslim edilecek olan '20 Ocak Futbol Şehitleri' Anıtı'nın yapımına başlandı. Usta heykel traşlara emanet edilen abidenin staddaki yeride belli oldu 

İYİKİ VARSIN BÜYÜK BAŞKAN  

Samsunspor camiasının 31 yıldır kanayan yarası olan ve bir türlü yapılamayan '20 Ocak Futbol Şehitleri' anıtının yapımına başlandı. 5 ulusal firmanın yer aldığı ihaleyi Samsun Sanatsal Yapı Firması kazandı. Başkan Yüksel Yıldırım önderliğinde Samsunspor Kulübü Derrneği yönetimi, yıllardır kanayan yarayı durdurmak için daha önce kolları sıvamış ve çalışmalara başlamıştı. Samsun Medya Grubu'da ilk olarak okuyucularına duyurduğu projenin detaylarına da yine ulaşarak farkını bir kez daha ortaya koymayı başardı.  

BİREBİR AYNISI OLACAK

30 Aralık'ta teslim edilmek şartıyla '20 Ocak Futbol Şehitleri' anıtının yapımına başlayan usta heykel traşlar, projeyi tamamladığında birebiriyle aynı görüntüyü ortaya koyacak. Ayrıca daha önceki örnek çalışmada yer almayan otobüs şöförümüz Asım Özkan'da projeye dahil edildi. Yine yapılacak olan abidenin ön kısmında 'Unutmadık, Unutmayacağız' yazısı ile kazada vefat edenlerin isimleri Türkçe ve İngilizce olarak yer alacak. Böylelikle yabancı ülke vatandaşları da abide hakkında bilgi sahibi olabilecek.