Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı (8 Aralık Salı)

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

TEK HEDEF GALİBİYET

Kırmızı-Beyazlılar, bu akşam evinde Menemenspor ile kozlarını paylaşacak. Saat 19.00'da başlayacak maç TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Kırmızı-Beyazlılar da tek hedef ise galibiyet

TRT SPOR YAYINLAYACAK

TFF 1. Lig 13. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor evinde Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan 90 dakika saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma yine TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Balıkesirspor'da yaşanan korona virüs şoku nedeniyle boş geçen Kırmızı-Beyazlılar, zirve yolunda bu maçı kayıpsız geçmek istiyor. 

3 PUAN İSTİYOR

Yılport Samsunspor, rakibi ile tarihinde ikinci kez karşılaşacak. 26 Ekim 2016’da Samsun’da oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasını Menemenspor 4-1 kazanmıştı. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar da baş gösteren sakatlıklarda can sıkıyor. Ligde geride kalan 11 maçta 20 puan toplayan Samsunpor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bu maçı kayıpsız geçmeyi planlıyor. 

HOCA KAYIP İSTEMİYOR

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ''Menemenspor karşısında iyi futbol sergileyip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' dedi 

Evinde Menemenspor'u konuk edecek olan Yılport Samsunspor'da gözler maç saatine çevrildi. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Kırmızı-Beyazlılar da Teknik Adam Sağlam, kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Sağlam, ''Menemenspor ile önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı iyi geçmek istiyoruz. Olayı maç maç ele alıyoruz. Gelecek adına umutlandıracak yerde ilk devreyi tamamlamak istiyoruz. Her şey güzel gidiyor'' dedi. 

GÖZLER GOLCÜLERDE

Menemenspor karşısında galibiyet hedefleyen Yılport Samsunspor'da gözler yine golcüler Nadir ve Burak'ta olacak

Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırmızı-Beyazlılar, Menemenspor karşısında golcü oyuncularıyla mutlu sona ulaşmak istiyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın vazgeçilmezlerinden olan golcü oyuncular Nadir Çiftçi ve Burak Çalık'ta bu maçta fileleri havalandırmak istiyor. Yine Kırmızı-Beyazlı taraftarlarda bu ikilinin bu maçta artık patlama yapmasını bekliyor.

MAÇ TRT SPOR'DA

Yılport Samsunspor'un evinde oynayacağı Menemenspor karşılaşması, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak 

TFF 1. Lig 13. haftasında Yılport Samsunspor, evinde saat 19.00'da Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. Hakem Mert Güzenge'nin yöneteceği müsabaka TRT Spor ekranlarından da canlı yayınlanacak. Samsun Medya Grubu bünyesinde yer alan Samsun Canlı Haber TV ekibi de maç öncesi ve sonrası Samsun 19 Mayıs Stadyumu'ndan röportajlarla ekranlarda olacak. 

TARAFTAR EKRAN BAŞINA

Kırmızı-Beyazlılar da 12. adam bu akşam yine ekranları başından takımlarına destek olacak 

Sezon başından bu yana takımlarından Kovid-19 pandemisi nedeniyle uzak kalan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Menemenspor maçı için ekran başında yerlerini alacak. Sevdalarını çok özleyen ve her şartta takımlarının yanında olan 12. adam zorlu 90 dakikadan galibiyetle ayrılacaklarına da inanıyor. 

SAMSUNSPOR'UN MUHTEMEL 11'LERİ

Nurullah 
Erkam
Yameogo
Yalçın
Kerem Can
Ferhat
Savicevic
Gyasi 
Burak 
İlyas 
Nadir