Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı (7 Aralık Pazartesi)

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

Başkan Yıldırım'dan ilk mesaj!

Yoğun bakımdan çıkan Başkan Yüksel Yıldırım, ''Baş belası korona ile mücadeleyi ben kazandım, inanıyorum ki Mustafa kardeşim de kazanacak. İlk canlı maçımı seyretmek gözümde tütüyor'' dedi 

SAĞLIK DURUMUM İYİ

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın yoğun bakım sonrası özel bir hastanede tedavisi sürüyordu. Yıldırım, Kırmızı-Beyazlı camiaya yoğun bakımdan çıkar çıkmaz ilk mesajını verdi. Sosyal medya hesabından durum bilgilendirmesi yapan Başkan Yıldırım, ''Mustafa Kemal Erkanat ile iki haftadır İstanbul'da özel bir hastanede yoğun bakımda kovid-19 tedavisi görüyoruz. Ben iki haftadır yoğun bakımda korona virüs ile mücadele ettikten sonra dün sağlık durumumun iyiye gitmesiyle yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya kondum'' dedi. 

MUSTAFA KARDEŞİM KAZANACAK

Yıldırım ayrıca, ''Erkanat kardeşimin ise durumunun ciddiyeti hala devam etmekte olup ve tedavisinin 1-2 hafta daha yoğun bakımda devam edeceği doktorlar tarafından ifade edildi. Sonrada normal tedavi dönemi başlayacak. Yaklaşık 2 hafta daha hastanede olacağım ve tam olarak iyileşene kadar burada kalacağım söylendi. Fizyotrapist ile akçiğer temizleme işlemlerine dün itibariyle başladım. İnşallah Allah'ın izni ile bu baş belası Korona'dan Mustafa Kardeşim ile yakın zamanda kurtulacağız'' ifadelerini kullandı.