https://www.youtube.com/watch?v=fg_bOjvxQgU

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.


Kupaya erken veda 

Yılport Samsunspor, kupa maçında konuk ettiği Muğlaspor'a 3-1'lik skorla mağlup oldu. Kırmızı-Beyazlılar bu sonuçla kupaya ilk maçında veda etti 

KARŞILIKLI GOLLER
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Eleme maçında Yılport Samsunspor evinde 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçtan Kırmızı-Beyazlı ekip 3-1'lik skorla sahadan mağlup ayrıldı. Maça revizyonlu bir kadro ile çıkan Samsunspor, karşılaşmaya kontrollü futbolla başladı. Golcü Ahmethan ile aradığı golü bulamayan Kırmızı-Beyazlı ekip Enes'le 29. dakikada golü buldu(1-0). Golden hemen sonra Muğlaspor, İbrahim Can Köse ile beraberlik sağladı(1-1). 

VASAT FUTBOL
Baskısını arttıran Muğlaspor, 38'de yine İbrahim Can Köse ile gol bularak 2-1 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı. İkinci 45 dakikaya her iki takımda oyuncu değişiklikleri yaparak başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'da sık sık oyuncularına uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. 55. dakikada Muğlaspor, Mehmet ile farkı 2'ye çıkardı(3-1). Maçın geri kalan dakikalarında aradığı golü bulamayan Yılport Samsunspor, sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrılarak kupaya ilk maçında veda etti.