Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı (4 Aralık Cuma)

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

SAMSUNSPOR'DAN YILDIRIM VE ERKANAT AÇIKLAMASI

Yılport Samsunspor'dan Başkan Yüksel Yıldırım ve Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat'ın sağlık durumları hakkında açıklama yapıldı 

Kırmızı-Beyazlı camianın merakla beklediği açıklama Yılport Samsunspor'dan yapıldı. Uzun süredir kovid-19 ile mücadele eden Başkan Yüksel Yıldırım ve Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat'ın sağlık durumları hakkında Kırmızı-Beyazlı kulüpten yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama da, ''Bilindiği üzere Sayın Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Başkan Yardımcımız Mustafa Kemal Erkanat’a Covid-19 pozitif tanısı konulmasının ardından 20 Kasım Cuma gününden itibaren hastanede gözetim altına alınmışlardı. Başkanımız ve Başkan Yardımcımızın tedavileri planlandığı gibi devam etmektedir. Gelişmeler oldukça kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda aramıza dönmelerini bekliyoruz'' ifadelerine yer verildi.