https://www.youtube.com/watch?v=BlzU8jMQY-U

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

Yücel Uyar, 'TFF 1 veya 2. Lig'den takım alacağız'

Hayaller gerçek oluyor 

Samsunspor Futbol Akademisi Koordinatörü Yücel Uyar, "Başkanımız Yüksel Yıldırım'a minnettarız. Hem Samsunspor'u büyük bir kaostan kurtardı, hemde hayal olan akademi tesislerini şehrimize kazandırdı" dedi

ORTALAMAYI YAKALADIK

Yılport Samsunspor Futbol Akademisi Koordinatörü Yücel Uyar, Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına birbirinden özel açıklamalarda bulundu. Maç başı 2 puan ortalamasının Samsunspor'u Süper Lig'e taşıyacağını belirten Uyar, "Sakatlıklara ve koronavirüse rağmen geride kalan 7 haftada maç başı 2 puan ortalamasını yakaladık. Bu ortalamayı sezon sonuna kadar sürdürürsek Süper Lig'e yükseliriz. Koronavirüsten en etkilenen takım biz niye olduk diye kendi içimizde öz eleştiri yaptık" ifadelerini kullandı.

PİLOT TAKIM MÜJDESİ

Samsunspor altyapısından yetişen oyuncuların süre alabilmesi ve fırsat transferlerin değerlendirilmesi için bir pilot takımı almayı planladıklarını söyleyen Uyar, "Yarışırken yetiştirmek zor. Bizimde hedefimiz Süper Lig olduğu için altyapıdan yetişen oyuncularımız şuan A Takımımızda süre alamıyor. Süper Lig'e yükseldiğimizde üreten bir takım olmak için Türkiye'deki alt liglerden veya Dünya'nın farklı bir yerinden bir pilot takım alabiliriz. Başkanımız ile görüşüyoruz" diye konuştu.

YILDIRIM KAOSTAN KURTARDI

Yüksel Yıldırım'ın Samsunspor'u kaostan kurtardığını belirten Uyar, "Geçmişte ekonomik olarak çok zor günler geçiren Samsunspor'u kaostan kurtararak şehrimize inanılmaz yatırımlar yaptı. Samsun'un en güzel yerine muhteşem bir akademi tesisi yapıyoruz. Eskiden biri bana Samsun'a böyle bir tesis yapılacak deseydi inanmazdım. Ama şimdi hayaldi gerçek oldu. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza Samsunlu gençliği adına teşekkür ediyorum. Türkiye'de eşi benzeri olmayan yatırımın karşılığını vermek de boynumuzun borcu" dedi. Salim YILDIZ