https://www.youtube.com/watch?v=if5WLzgWiUs

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

Ertuğrul Sağlam, 'Koronadan en çok etkilenen takım biz olduk'

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ''Koronavirüs atlatan bir oyuncunun performansına ulaşması en az 1 ay. Biz her hafta sıfırdan takım kuruyoruz. Bu süreç bitince her şey güzel olacak'' dedi

6 OYUNCUMUZ YOKTU 

Hedefini bu sezon 'Süper Lig' olarak belirleyen Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, açıklamalarda bulundu. Ligin 2. haftasından itibaren an az 6-7 oyuncudan Kovid-19 ve sakatlıklar nedeniyle faydalanamadıklarının altını çizen Ertuğrul Sağlam, ''Son maçta Boli ve Tomene’den sakatlık yüzünden faydalanamadık. Yalçın Kılınç, Buğra Çağıran, Gökhan Alsan ve Plumain’in koronavirüse yakalandığı için aramızda olmayışı nedeniyle Ankara Keçiörengücü maçında 6 oyuncumuzdan faydalanamadık'' dedi. 

ENDİŞEYE GEREK YOK 

Sağlam ayrıca, ''7 maç sonunda geldiğimiz nokta ve aldığımız puan bence çok önemli. Dışarıdaki insanlar içeride neler yaşadığımızı bilmiyorlar. Bazen haksız eleştiri yapıyorlar. Bir hafta oynuyorsunuz, haftaya tekrar takımı bozuyorsunuz, sıfırdan bir takım yapıyorsunuz. O hafta bitiyor, yeniden başlıyorsunuz, sıfırdan yeni bir takım yapıyorsunuz. Buna rağmen oyuncuların performansından ve mücadelesinden memnunun. Ben takımımı biliyorum, kadromu biliyorum. O yüzden çok da endişe duymuyorum” diye konuştu.

1 AYLIK ZAMAN LAZIM 

Koronavirüse yakalanan bir futbolcunun eski performansına kavuşması için 1 ay geçmesi gerektiğine değinen Sağlam, ''Son maçta oynayan oyuncularımızdan Caner Arıcı, Kerem Öztürk, Veli Çetin, Erkam Reşmen, Savicevic, Burak Çalık, Gyasi ve Nadir Çiftçi koronavirüsünden çıkmış ve fiziksel olarak kaliteleri de tam üst düzey maç oynayacak seviyede değil. Bunlarla mücadele ettik ama Allah’a şükürler olsun, bu süreci en az hasarla atlattığımızı düşünüyorum. Sakatlarımız da aramıza katılınca çok daha iyi bir takım olacağız'' dedi.