Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı (26 Kasım Perşembe )

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

AZTOPAL: ROTAMIZDAN ŞAŞMADIK

Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Samsunspor'u Süper Lig'e taşımak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Hata tespiti için daha erken ama ortada bir hata varsa hesabını veririz" dedi

ŞİMDİYE KADAR VERİM ALAMADIK

Karantina süreci devam eden Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, zoom üzerinden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yabancı oyuncularından beklenen performansı henüz alamadıklarını belirten Aztopal, "Samsunspor'a direk katkı sağlasın diye transfer ettiğimiz 5 yabancı oyuncumuzdan beklediğimiz performansı sakatlıklar ve kovid nedeniyle geride kalan 10 haftada alamadık. Yameo dışındaki aldığımız oyuncuların hepsinin kariyeri belli. Biz onlara güveniyoruz" diye konuştu.

ORTAK KARARLA ALINDI

Transferin ekip işi olduğuna vurgu yapan Genel Menajer Aztopal, "Transfer ekip işidir. Hem geçtiğimiz hem de bu sezonda biz transferlerimizi ekip çalışması ile yaptık. Başkanımız, teknik direktörümüz, scout ekibimiz, transfer komitemiz ve ben birlikte hareket ediyoruz. Hocamızın istemediği hiçbir bir oyuncuyu almadık. Devre arasında hücum hattına 3 takviye yapacağız. Bunlardan biri de hafta sonu takıma katılacak olan Brice Dja Djedje. Jahovic ve Ofoedu şuan için gündemimizde yok" diye konuştu.
 
ÖNCELİK 7 MAÇI KAZANMAK

Samsunspor'u Süper Lig'e taşımak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Aztopal, "Herkesin herkesi yenebildiği ligde başarısız olduğumuzu düşünmüyorum. Ligin daha 10 haftası oynanmışken kesin yargılara varılmasını doğru bulmuyorum. Önceliğimiz transfer değil şuan devre arasına kadar oynanacak 7 maçı da kazanmak. Hataları tespit etmek için daha erken. Hata varsa hesabını veririz. Gerekirse devre arasında geçen sezon ki gibi nokta transfer yaparız. Bu sezon öyle ya da böyle Samsunspor'u Süper Lig'e taşıyacağız" dedi. Salim YILDIZ