Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı (24 Kasım Salı)

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

SAMSUNSPOR 17. PUANLA 6. SIADA

Ligde en son galibiyeti 7. haftada Ankara Keçiörengücü karşısında alan Kırmızı-Beyazlılar, geride kalan 3 haftayı ise beraberlikle tamamladı 

5 BERABERLİK OLDU 

TFF 1. Ligde şampiyonluk parolası ile yola çıkan Yılport Samsunspor'da Giresunspor karşısında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, 10 haftalık periyotta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. En son Ankara Keçiörengücü'nü 7. haftada evinde konuk eden ve sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılan Samsunspor, üst üste oynadığı 3 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. 

ŞANSSIZLIK YAKAMIZI BIRAKMIYOR

Ligde 8. haftada Adana Demirspor deplasmanına çıkan Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 1-1'lik beraberlik ayrıldı. 9. haftada ise evinde Altınordu ekibini konuk eden Samsunspor, iyi futbol oynadığı maçtanda 1-1'lik eşitlikle ayrılmaktan kurtulamadı. En son Giresunspor deplasmanına çıkan Yılport Samsunspor, kötü zeminde oynanan futbolla 0-0 golsüz beraberlik elde etti. Samsunspor, topladığı 17 puanla puan cetvelinde 6. sırada yer aldı. 

SÜPER TESİS YÜKSELİYOR

Herkesin hayranlıkla baktığı Yılport Samsunspor Futbol Akademisi Tesisleri'nde suni çim sahaların drenaj işlemleri tamamlandı. Tesislerde ışıklandırma ve halı serme işlemlerine başlanacak 

Tüm Türkiye'nin hayranlıkla baktığı Yılport Samsunspor Futbol Akademisi Tesisleri'nde suni çim sahaların drenaj işlemleri tamamlandı. Drenaj işlemleri tamamlanan suni çim sahaların halısının önümüzdeki günlerde serileceği öğrenildi. Muhteşem tesislerin dört dörtlük hale getirilmesi için ışıklandırma sistemine de halı serme işlemiyle birlikte başlanacak. 2021 yılına kadar bitirilmesi planlanan tesislerdeki idari binanın iskeletinde montaj işlemlerinde ise sona yaklaşıldı. 

YAKIN TAKİP

Başkan Yüksel Yıldırım, çalışmaları tüm hızıyla devam eden Samsunspor Futbol Akademi tesisleri projesini yakından takip ediyor.