https://www.youtube.com/watch?v=0EAf0TupV_A

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

Aztopal: Nefesi yeten kazanacak

Genel Menajer Mustafa Aztopal, ''Lig kısa mesafe koşusu değil uzun bir maratondur. Bu maratonda nefesi son ana kadar yetebilen takımlar başarılı olacak" dedi

PSİKOLOJİK ETKİ BIRAKIYOR 

TFF 1. Ligde şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor'da Genel Menajer Mustafa Aztopal önemli açıklamalarda bulundu. Kovid-19 sonrası oyuncuların psikolojik sorun yaşadığını söyleyen Aztopal, ''Birçok oyuncumuz Kovid-19'a yakalanırken, birçok oyuncumuz da ligin başında sakatlık yaşadı. Yani ligin daha 6'ncı haftasındayız ama 25 oyuncu görev yapmış. Bu normal bir şey değil. Her maça faklı bir kadro ile çıktık. Ayrıca Kovid-19'u atlatan oyuncular psikolojik sıkıntı yaşıyor'' diye konuştu. 

KAZANMAK ÖNEMLİYDİ

Aztopal, ''Eskişehirspor maçında takımımıza genel olarak batığımızda, defans 4'lüsü ilk hafta sahaya çıktığımız oyunculardan tamamen farklı. Orta sahamız hem sakatlık hem de Kovid-19 nedeniyle farklı oyunculardan oluştu. Kovid-19'dan dönen oyuncularımızın performansı düştü. Tüm bunlara rağmen kazanmamız çok önemliydi. Futbolcularımız psikolojik olarak daha iyi seviyeye çıktıkça, oyun kalitemiz de artacak. Eskişehirspor maçında olumsuzluklara rağmen çok fırsat bulduk ancak değerlendiremedik'' diye konuştu.