Salim Yıldız ile Samsun Spor Saati 21 Aralık Pazartesi - Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı (21 Aralık Pazartesi)

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

Erteleme maçında Balıkesirspor'u devirerek nefes alan Yılport Samsunspor, bugün evinde Beypiliç Boluspor'u konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak karşılaşmada tek düşünce galibiyet

TEK HEDEF GALİBİYET

TFF 1. Lig 15. hafta maçında Yılport Samsunspor evinde bugün Beypiliç Boluspor'u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz haftayı Aydeniz Et Balıkesirspor galibiyetiyle kapatan Kırmızı-Beyazlı ekip Boluspor'a da aynı tarifeyi uygulayıp 3 puanın sahibi olmak istiyor. Devre bitimine kalan 3 maçta 9 puan toplamayı hedefleyen Samsunspor'da, gözler artık maç saatine çevrildi.

KADROYU BOZMAYACAKHaf

ta içerisinde öğrencileriyle çalışmalarda yakından ilgilenen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'da, kazanan Balıkesirspor kadrosunu bu maçta da sahaya sürmeye planlıyor. Korona virüs pandemisi nedeniyle uzun süredir sevdalarından ayrı kalan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar ise yine ekranları başından takımlarına destek olacak. Sakatlıkları bulunan ve devreyi kapatan Veli Çetin, Caner Arıcı ve golcü oyuncu Tomane ise Yılport Samsunspor'un eksik oyuncuları durumunda. Kırmızı-Beyazlılar bu maçtan sonra ise önce Ankaraspor ardından Adanaspor ile karşılaşacak.

EVİNDEN İZLEYECEK

Geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu olan Başkan Yüksel Yıldırım, Beypiliç Boluspor ile oynanacak karşılaşmayı evinden izleyecek 

Korona virüs tedavisi gören ve uzun bir süre hastanede kaldıktan sonra evine taburcu olan Başkan Yüksel Yıldırım, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Yaklaşık 3-4 hafta daha evinde tedavi görecek olan Başkan Yıldırım, bugün oynanacak Beypiliç Boluspor karşılaşmasını da evinden izleyecek. Başkan Yıldırım yine takımdan bu maçtan da galibiyet bekliyor.  

SAĞLAM, KAYIP İSTEMİYOR

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bugün oynanacak Beypiliç Boluspor maçını da kayıpsız geçmek istiyor 

Ligde en son erteleme maçında Aydeniz Et Balıkesirspor'u deviren Yılport Samsunspor'da gözler şimdi bugün oynanacak Beypiliç Boluspor maçına çevrildi. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla toplantı gerçekleştiren ilk devre için geride kalan maçlar için 9 puan hedefi koyan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'da Boluspor maçını kayıpsız geçmek istiyor. Tecrübeli teknik adam öğrencilerinin bugün ki maçtan da 3 puanla ayrılmasını bekliyor. 

GÖZLER NADİR'DE

Balıkesirspor ile oynanan erteleme maçında fileleri havalandıran golcü oyuncu Nadir Çiftçi, bu kez Beypiliç Boluspor karşılaşmasında da fileleri havalandırmak istiyor 

Yılport Samsunspor'da karşılaşmalarda görev aldığı süre boyunca eleştirilere maruz kalan fakat Aydeniz Et Balıkesirspor oynanan maçta fileleri havalandıran golcü oyuncu Nadir Çiftçi, Boluspor ağlarını da havalandırmak istiyor. Balıkesirspor maçında ortaya koyduğu mücadele ve attığı gollerle herkesin beğenisini kazanan Nadir, gol serisine bu maçta da devam etmek istiyor.  

SMG TAKİP EDECEK! MAÇ TRT SPOR'DA

Yılport Samsunspor'un evinde oynayacağı Beypiliç Boluspor karşılaşması, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Samsun Canlı Haber TV'de maç öncesi röportajlarla taraftarla buluşacak 

TFF 1. Lig 15. haftasında Yılport Samsunspor, evinde saat 16.00'da Beypiliç Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Hakem Emre Malok'un yöneteceği müsabaka TRT Spor ekranlarından da canlı yayınlanacak. Samsun Medya Grubu bünyesinde yer alan Samsun Canlı Haber TV ekibi de maç öncesi ve sonrası Samsun 19 Mayıs Stadyumu'ndan röportajlarla ekranlarda olacak. 

SAVUNMA SAĞLAMDA

Sakatlığının ardından Balıkesirspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan başarılı savunmacının yine Boluspor karşılaşmasında da ilk 11'de görev alması bekleniyor

Yılport Samsunspor'da sezon başında büyük umutlar ile transfer edilen ve oynadığı maçlarda görevini en iyi şekilde yerine getiren tecrübeli savunmacı Kevin Boli, Aydeniz Et Balıkesirspor maçında ilk 11'de yer almış ve başarılı performansı ile alkış almıştı. Boli'nin yine bugün oynanacak Beypiliç Boluspor karşılaşmasında da ilk 11'de yer alması bekleniyor. 

Salim YILDIZ