Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı (2 Aralık Çarşamba)

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

İlk açıklama Samsun Gazetesi'ne! Yıldırım gibisi yok 

Yeni transfer Djedje, ilk açıklamayı Samsun Gazetesi'ne yaptı. Tecrübeli oyuncu, ''Samsunspor'a Süper Lig için geldim. Yıldırım gibi vizyona sahip bir başkan da görmedim'' dedi 

TAKIMA LAYIK OLACAĞIM 

Yılport Samsunspor'un sağlık kontrolünden geçirdiği Fildişili yıldız oyuncu Brice Dja Djedje, ilk özel açıklamasını Samsun Medya Grubu bünyesinde yer alan Samsun Gazetesi'ne yaptı. SMG Spor Müdürü Salim Yıldız'ın ulaştığı tecrübeli oyuncu Samsunspor'a layık olmak için geldiğini söyledi. Djedje, ''Öncellikle başkanıma ve yardımcısına acil sifalar diliyorum. Süper Lig'den bir çok takım beni istedi ama sportif açıdan istikrar ve proje benim için paradan daha önemli'' dedi.  

HEDEFLER İÇİN BURADAYIM

Tecrübeli oyuncu ayrıca, ''Samsunspor proje kulübü ve bu projenin bir parçası olmak gurur verici. Ocak ayında tamamen hazır olmak için şimdiden antrenmalara başladım. 45 günlük bir sürem var. Bu takımı layık olduğu yere, Süper Lig'e çıkarmak için geldim. Yüksel Yıldırım'ın vizyonu beni oldukça heyecanlandırdı. Avrupa'nın köklü kulüplerinde bir çok başkan ve yönetici ile tanıştım, ama Yıldırım gibi vizyona sahip olanı görmedim'' diye konuştu.  Salim YILDIZ