https://www.youtube.com/watch?v=JDwTONQkFN0

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

Sağlam'dan taraftara mesaj...

Zor bir yoldayız 
bize destek olun

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ''Zor bir yolda ilerliyoruz. Kimse bize buyu geç şampiyon ol demiyor. Yanımızda olamasanız da en azından desteklerinizi bizlerden esirgemeyin'' dedi 

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yaptığı basın toplantısında bir mesaj da Kırmızı-Beyazlı taraftarlara gönderdi. Takım içinde herkesin belirledikleri hedef doğrultusunda eksiksiz olarak görevini yapmaya gayret ettiğini dile getiren Ertuğrul Sağlam, "Taraftarımızda biliyorum ki maçlar seyircili oynanmaya başlansa stada gelip takımımızı desteklesek onlara güç olsak diye sabırsızlıkla bekliyorlar. O yüzden kimse merak etmesin burada herkes canla başla çalışıyor. İnşallah biz senenin sonunda mutlu sona ulaşacağız. Bu takımı Süper Lige taşıyacağız ama bunu hep beraber yapacağız" dedi.