Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı (12 Kasım Perşembe)

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

YILDIRIM: ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Başkan Yüksel Yıldırım, ''Yabancı oyuncularımızı Samsun'a balık, pide yiyip tatil yapmaya getirmedik.  Şampiyon olmaya ant içtik; bu yola başımızı koyduk. Biraz sabır'' dedi 

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yabancı oyuncuları eleştiri yağmuruna tutan bazı kesimlere ateş püsküren Başkan Yıldırım, Samsunspor Kulübü'nün yan gelip yatacak bir yer olmadığının altını çizdi. Yıldırım ayrıca, '' Yabancı oyuncularımızı Samsun'a balık, pide yiyip tatil yapmaya getirmedik. Bunlar sakatlıktan ve Kovid-19 vakalarından dönüyor. Zor bir süreç geçiriyoruz. Ama biz hepsine yönetim olarak güveniyoruz. Yabancı oyuncular takıma tam uyum sağladığı zaman iyi bir ekip olacaklar. 
Biz şampiyon olmaya ant içtik, bu yola da başımızı koyduk. Biraz sabır lütfen'' ifadelerini paylaştı. Salim YILDIZ