https://www.youtube.com/watch?v=uLjmAAEC00o

Samsun'da sağlıkçılar gezici mobil araçla vatandaşları pandemiyle ilgili bilgilendirdi

Samsun'da İlkadım İlçe Sağlık Müdürü Hayri Ertan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Engin Konyaligil ve sağlık memuru Özdemir Gültekin vatandaşları koronavirüs hakkında bilgilendirdi

TEK TEK DOLAŞIYOR
Artan koronavirüs ile ilgili vatandaşı doğru maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda bilgilendirmek için tüm ilçeleri tek tek dolaşan Özdemir Gültekin gitmiş olduğu ilçelerde sağlıkçılarla irtibat kurup halkı bilgilendiriyor. Son olarak Gültekin'e İlkadım İlçesi Sağlık Müdür Hayri Ertan ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Engin Konyaligil ile birlikte sağlık görevlileri de eşlik etti.

BİREBİR İLETİŞİM
Koronavirüse karşı halkı bilgilendirmek için sokakta vatandaşla birebir iletişimde olduklarını vurgulayan İlkadım İlçe Sağlık Müdürü Hayri Ertan, "Bu projeyi gerçekleştirmekte ki asıl amacımız vatandaşımızın sosyal mesafeye ve maskeyi doğru kullanmayla ilgili eksik bilgilerini tamamlamaktır ''dedi.

GÜZEL BİR HİS
Halkı bilgilendirmek pazar yerleri ve birçok alanı gezdiğini belirten Özdemir Gültekin ise , "Vatandaşların tepkisi de oldukça güzel. Bazı vatandaşlarımız tekrardan gelmemizi özellikle istiyorlar. İnsanlar aracı gördüğü zaman daha farklı bir ortam yaratılıyor. Vatandaşın bu tarz tepkilerinden sonra elbette mutlu oluyorum. İnsanları bilgilendirmek güzel bir his'' diye konuştu.