https://www.youtube.com/watch?v=7L_vLoOnqXE

Samsun Gazi Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emel Özcan, "Koronavirüs sürecinde vatandaşlarımızdan kurallara uyarak sağlık çalışanlarına destek olmalarını istiyoruz" dedi

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde görev yapan ve pandemi sürecini en başından beri takip eden Samsun Gazi Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emel Özcan sağlık çalışanlarının çok zorlandığını ve vatandaşlardan kurallara uyarak kendilerine destek olmalarını belirterek" dedi.

SAVAŞ İÇERİSİNDEYİZ

Tüm sağlık çalışanlarıyla gece gündüz demeden koronavirüs ile savaştıklarını ifade eden Özcan, "Tüm çalışanlarımıza kahramanlarımız diyorum. Şu anda bir savaş içerisindeyiz ve biz cephede çalışıyoruz. Bu cephede çalışırken Cumhurbaşkanımızın, Sağlık Bakanımızın desteği ile ve tüm mesai arkadaşlarımızla bu süreci iyi bir şekilde yürütmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz" diye konuştu.

BİRLİKTE GÜÇLENİRİZ

Sağlık çalışanlarının zor bir süreçten geçtiğini ve vatandaşların sağlık çalışanlarının yanında onlara destek olmasını belirten Emel Özcan, "Çok zor bir süreçten geçiyoruz. İlk zamandan kat ve kat daha fazla çaba gösteriyoruz. Gerçekten yorulduk. Yorgunluğumuzun paylaşılmasını istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan, annelerimizden, babalarımızdan, kardeşlerimizden bizleri anlamalarını istiyoruz. Bizleri anneleri, kardeşleri, ablaları, abileri görerek birlikte tedbir almak istiyoruz. Biz tedbirleri birlikte alırsak güçleniriz. Ancak birlikte başarılı olabiliriz. Lütfen bizleri unutmasınlar. Çünkü biz burada savaşmaya devam ediyoruz. Burada kendimizden çok bizi sevenler ve tüm vatandaşımız için savaşıyoruz. Lütfen tedbirlere uyalım. Tedbirler olmadan güçlenemeyiz" dedi.

Esra VURAL