https://www.youtube.com/watch?v=oV1naZtWPWo

Atakum Sanat Kültür Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Erkan Sağlık'ın kardeşi, Aysel ve Mehmet Sağlık'ın oğlu Erdim Atakan Sağlık ile Nermin ve Mustafa Kocaoğlu çiftinin kızı Tuğçe Hocaoğlu dünya evine girdi

Atakum Sanat Kültür Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Erkan Sağlık'ın kardeşi, Aysel ve Mehmet Sağlık'ın oğlu Erdim Atakan Sağlık ile Nermin ve Mustafa Kocaoğlu çiftinin kızı Tuğçe Hocaoğlu Rüya Park Düğün Salonu'nda muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin kıydığı nikaha, Başkan Deveci'nin eşi Gülay Deveci de şahitlik etti.

GENİŞ BİR AİLEYİZ
Nikah merasimi öncesi yaptığı konuşmada Sağlık Ailesi'nin kendi ailelerinin bir parçası olduğunun altını çizen Başkan Deveci, "Yaklaşık 22 yıldır bir aileyiz.
Ailenin diğer bireyleriyle de bütünleştik ve geniş bir aile olduk. Genç çiftimizin mutluluğuna ortak olmak bizleri de mutlu etti. Sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum." dedi.

YOĞUN KATILIM
Düğüne, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi Gülay Deveci'nin yanı sıra CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP İlçe Başkanları, meclis üyeleri, çok sayıda iş adamı, genç çiftin yakınları ile dostları katıldı.

Yasin YILDIZ