https://www.youtube.com/watch?v=aOLOyUii1T8&t=59s

Samsun Rotary Kulübü şehit ve gazi çocuklarına 10 adet tablet bağışında bulundu.

Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ümit Eminoğlu ve Samsun Rotary Kulübü üyeleri, şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına 10 adet tablet bağışında bulundu.

KARŞILIK BEKLEMİYORUZ

Samsun Rotary Kulübü'nün Başkanı Ümit Eminoğlu "Bizler Samsun Rotary Kulübü olarak 54 yıldır, birçok proje ile şehrimize, ülkemize hizmetler veren bir sivil topum örgütüyüz. Memleketimizin ihtiyaçları konusunda ilgi ve özen göstermekteyiz. Tüm bunları geliştirdiğimiz projeler veya üyelerimizin katkıları ile hiçbir karşılık beklemeksizin yapmaktayız" dedi.

KATKI SAĞLIYORUZ

Eminoğlu, birçok projeye imza attıklarını belirterek, "En önem verdiğimiz 'Eğitim ve Çocuklarımız' ile ilgili projelerimizdir. Bu zamana kadar yüzlercesini mezun ettiğimiz üniversite öğrencilerine karşılıksız verdiğimiz burslarımız halen devam etmektedir şehit ve gazi çocuklarına ise burs sağlamak için çalışmalarımız devam etmektedir. Bir diğer projemiz Samsun Rotary Kulübü olarak her daim borçlu olduğumuz Şehit ve Gazilerimize katkıda bulunmak. Şehit ve Gazilerimizin çocuklarının Eğitim hayatlarında teknoloji çağının gerekliliği olan 10 adet Bilgisayarı kendilerine teslim edeceğim" dedi.

BAŞARILI BULUYORUM

İş insanı Özlem Başoğlu," Rotary klübü sosyal sorumluluk projelerini sürekli devam ettiren bir klüp. Bugün de burada şehit ve gazi çocuklarına 10 adet bilgisayar verilecek. Rotary klübünün yapmış olduğu projeleri çok güzel buluyorum. Ümit Eminoğlu'na başarılarının devamlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Tuğba Söylemez- Esra VURAL