https://youtu.be/gUHaMp1V1dQ

Samsun'da otomotiv sektörünün güvenilir ve öncü isimlerinden olmayı başaran Prestij Auto, 20 yıldır yaptıkları yenilikçi çalışmalarla zirveyi korumaya devam ediyor

Samsun Galericiler Sitesi'nde hizmet veren Prestij Auto, 20 yıldır yapmış oldukları çalışmalar ile sektöre yenilik katıyor. Özellikle ikinci el araçları yeniden yapılandırarak ekstra mesai harcayan Prestij Auto, hem güvenilir hem de kaliteli hizmetle otomotiv sektöründe fark yaratıyor.

VATANDAŞLARA GÜVENİ SAĞLADIK
Yıllardır araba alım ve satım işi yaptıklarını ve memnuniyeti korumak için çaba gösteren Prestij Auto yöneticisi Rıfat Bilgili, ''Müşteri memnuniyetini korumak için sürekli kendimizi yeniliyoruz. İşimi çok titiz bir şekilde hassasiyetle yapıyorum. Müşterilerimle sürekli iletişim halindeyiz. Bir sorun olduğunda mutlaka o sorunu gidermeye çalışıyorum. Açığımız varsa da mutlaka kapatıyoruz. Böyle olunca da daha önce araba satın alan müşterim tekrar geliyor. Bu sektörde güven çok önemli. 20 senedir o güveni sağladığıma inanıyorum. Aynı zamanda bu meslek aileden yadigar. Ben arabanın içinde doğdum ve mesleğimi çok severek yapıyorum. İşimde gayet olduğumu düşünüyorum. Zirveye çıkmak zordur ama zirvede kalmak çok daha zordur. Biz zirveye yükseldik amacımız daima zirvede daima kalmak'' dedi.

ARAÇLARI YENİDEN TASARLIYORUZ
Almış oldukları ikinci el araçları yeniden tasarladıklarını ve müşterilerinin de bu durumdan oldukça memnun olduğunu ifade eden Bilgili, ''Ben almış olduğum arabanın öncellikle yağ değişimi, alt bakımını ve mekanik bakımlarını yaptırıyorum. Daha sonra araca iç ve dış pasta cilası uyguluyoruz ve detaylı temizliğini de ihmal etmiyoruz. Pandemi dönemiyle alakalı olmamakla birlikte, almış olduğum arabaların hepsinin iç hijyenine çok fazla önem gösteriyorum" diye konuştu.

İYİ ARACA BİNİYORLAR
Almış oldukları araçlara yepyeni bir kimlik kazandırdıklarının altını çizen Bilgili, "Eğer araç 2008 modelse, bakımlarını yaptıktan sonra aracın görüntüsü 2012 modele dönüşüyor. Müşterilerimiz bu çalışmadan oldukça memnun kalıyor. Çünkü kısıtlı imkanla, daha iyi görünen bir arabaya binebiliyorlar. Aynı zamanda arabayı yeniden dekore ettiğimiz zaman, unutulmuş markaları da ön plana çıkarmış oluyoruz. Arabalara yapmış olduğumuz uygulamalar, dışarıdan alıntı ya da kopya değil. Kendimiz tasarlıyoruz" dedi.

DAHA İYİ HALE GETİRİYORUZ
Modifiye araçlara özellikle gençlerin ilgisi olduğunu belirten Bilgili, "Araçların tasarımını gençlerin talep ettiği tarzda gerçekleştiriyoruz. Bu üretim süreci elbette kolay olmuyor. Gece gündüz düşünerek ve bu işe ayrı bir şekilde mesai harcayarak tasarlıyoruz. Nasıl yakıştırırız, hangi parçayı nereye koyarsak yakışır derken vizyonumuz gelişiyor. Donanımlı bir aracın üstüne bir şey katmak çok zor. Bizim amacımız ucuz arabaları küçük bir bütçe ile daha iyi hale getirebilmek'' ifadelerini kullandı.

Yasin YILDIZ