https://www.youtube.com/watch?v=prNoIR-7WYY

Samsun'da otogarda taksi hariç otobüsler en geç 00.00'a kadar dolmuşlar ise 23.30'a kadar çalışıyor

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde toplu taşıma araçları taksi hariç otobüsler en geç 00.00'a kadar dolmuşlar ise 23.30'a kadar hizmet veriyor.

AKSAKLIK YAŞANIYOR
Mustafa Yiğit (Taksici): Pandemiden önce işlerimiz iyiydi ama şu anda işlerimiz durgun. Ama seferlerin açılmasıyla biraz daha iyi durumdayız. Servisler kaldırıldıktan sonra otobüsler seferlere başladı. Ama onlarda da bir aksaklık oluyor. Biz de vatandaşa hizmet için çalışıyoruz.

DOLUNCA KALKIYORUZ
Ahmet ERDOĞDU (Dolmuşçu esnafı): Otogardan Şel durağına kadar gidiyoruz. Merkez istikametine otobüsle gitmeyen vatandaş dolmuş kullanıyor. Bizler aracımızda 7 kişi olunca otogardan kalkıyoruz. Dolmuş seferlerimiz ise sabah saat 05.30, akşam 23.00 ila 23.30 arası gerçekleşiyor.

MASRAF OLUYOR
Neşet ARSLAN (Dolmuşçu esnafı ) : Atakum'dan otogara sefer yapıyorum. Sefer saatlerimiz sabah 07.00'de başlıyor akşam 20.00'de kadar devam ediyor. Arzu ederiz ki seferlerimiz 23.00'e kadar devam etsinama yolcu sayımız en fazla iki oluyor. İki kişi için de Atakum'dan otogara gelmek bize masraf.

Esra VURAL