https://www.youtube.com/embed/nbH_vZ9X7wo

TGRT Ana Haber Bülteni'nde yayınlanan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a yönelik iddialara cevap geldi. Başkan Demirtaş daha öncesinde yaptığı açıklamaların aksini iddia ederek şahsına özel danışmanının olmadığı belirterek işe alınan kayınbiraderi hakkında da açıklamalarda bulundu

TGRT Ana Haber Bülteni'nde yayınlanan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a yönelik iddialara cevap geldi. Başkan Demirtaş daha öncesinde yaptığı açıklamaların aksini iddia ederek şahsına özel danışmanının olmadığı belirterek işe alınan kayınbiraderi hakkında da açıklamalarda bulundu.

DANIŞMANIM YOK
TGRT Ana Haber bülteninde İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a aldığı danışmanlar ve akrabalarını işe alması konusunda yapılan habere karşılık olarak TGRT'ye gönderdiği açıklamada, "Bahse konu olarak belirttiğiniz haber kendi çaycısını, şoförünü, berberini Danışman kadrosunda işe alınması konu olan kişiler şahsıma özel hizmet eden kişiler değildirler. Belediye danışmanı olarak atanmaları söz konusu değildir. Öte yandan çaycı, berber şoför gibi meslek gruplarını da içine alan rencide edici şekilde hakir görülmesini kınıyorum. Bu meslek sahibi insanlar evlerine ekmeklerini helalinden götüren insanlardır"dedi.