https://www.youtube.com/watch?v=LzdzXHIeePE

Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, oğlu Alper Konaş'ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı

Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş ve Nazmiye Konaş çiftinin oğulları Alper ile Filiz- Berkan Solmaz çiftlerinin kızları Özge, rüya gibi bir törenle hayatlarını birleştirdi.

NİKAHI BAŞKAN DEMİR KIYDI
Atakum İlçesi'ndeki Marin Otel'de, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in kıydığı nikahın şahitliklerini AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, eski İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve eski Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yaptı. İmzaların atılmasının ardından şahitler, genç çifte mutluluklar diledi.

YOĞUN KATILIM
Düzenlenen nikah törenine TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Samsun Lokantacılar Pastacılar Tatlıcılar Pideciler ve Balıkçılar Odası Başkanı İsmail Balcı, Samsun Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zabit Pilan, Atakum Belediyesi Başkan Vekili Necmi Yazıcı, Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Savaş Boyar, eski AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, eski AK Parti İlkadım İlçe Başkanları Adnan Varol ve Oktay Avcılar ile STK temsilcileri, çiiftin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende ilk dansın ardından düğün pastasını kesen genç çift, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Esra VURAL, Yasin YILDIZ