https://www.youtube.com/watch?v=tV0aMmKSoa8

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye sert tepki gösterdi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Ordu’da yaptığı son toplantıya davet edilmediğini söyleyerek, “Biz ittifak üyesi değil miyiz? Bizi neden hiçbir toplantınıza davet etmiyorsunuz? Neden bizi yok sayıyorsunuz?” diyerek sert çıkışta bulundu.

BİZİ ÇAĞIRMIYORLAR

Fındık toplantısına çağrılmamasına sert tepki gösteren Enginyurt, "Fındıkla ilgili AK Partili Milletvekilleri toplantı yapıyorlar. Ordulu bir milletvekili olarak fındıkla ilgili mücadele diyorum. Cumhurbaşkanımıza hep teşekkür ediyorum. Maliye Bakanı'na, Tarım Bakanı'na, TMO'ya hep teşekkür ettim. AK Parti'liler Meclis'te fındıkla ilgili toplantı yapıyorlar beni çağırmıyorlar. Beni çağırmadıkları gibi Sakarya ve Düzce MHP milletvekillerimizi de çağırmıyorlar" dedi.

BİZ NE YAPTIK SİZE?

Ordu, Giresun, Sakarya ve Düzce'nin AK Partililerinin kendilerini kabullenmediklerini söyleyen Enginyurt, "Hani Cumhur ittifakıydık? Hani beraberdik?  Bizi toplantıya çağırmıyorlar. Daha ilginci ve en felaketi; Tarım Bakanı Ordu'ya geliyor  ve bizi davet etmiyorlar. İl Başkanımızı çağırmıyorlar. Biz ne yaptık size? Biz fındık diye gecemizi güdümüze katıyoruz. Ordu'nun, Giresun'un, Sakarya'nın, Düzce'nin AK Partilileri bir türlü bizi kabullenmediler.Tarım Bakanı ne istiyorsun bizden. Niye davet etmiyorsunuz bizi. Niye çağırmıyorsun AK parti bizi? Ne yaptık size muhalefet mi ettik? Her yerde savunuyoruz. Bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar” diye konuştu.