https://youtu.be/zn5FWRLnJ1U

İYİ Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım, fidan dikimi kampanyası başlatarak, örnek bir davranış ortaya koydu

Samsun'daki cami ve okullarda fidan dikimi kampanyası başlatan İYİ Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım, ilk fidanı 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu'nda toprakla buluşturdu.

"HER ŞEY İLKADIM İLE BAŞLAR"
İlkadım İlçesi'ndeki 61 mahalledeki okul ve camilere fidan dikmek amacıyla 'Her şey ilkadım ile başlar, her şey İlkadım için' kampanyası başlatan İYİ Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım, ilk fidan dikimini Tepecik Mahallesi'nde bulunan 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu'nda yaptı.

61 MAHALLEDE DİKİLECEK
Kampanyaya İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın da destek verdiğini belirten Adem Yıldırım, "Okul ve camilerimizde bazı eksikler görüyorduk. Ben de İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi olarak böyle bir kampanya başlatmak istedim. Başkanımız Necattin Demirtaş da bizden desteklerini hiç eksik etmedi. Kampanyamıza ilk olarak 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu'nda başladık. Elimizden geldiği kadar, İlkadım Belediyesi olarak, İlkadım'daki 61 mahalledeki tüm okul ve camilerde elimizden geldiği kadar kampanyamızı sürdüreceğiz. Bu kampanyanın dışında yapılabilecek tüm güzelliklere katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI
Okullarda eğitim alan öğrencilerin geleceğin teminatı olarak gördüğünü ifade eden Yıldırım, şunları söyledi: ''Elimizden geldiği kadar onlara sosyal alanlarda katkılar sağlamak istiyoruz. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın, kendilerini geliştirmelerini ve geleceklerinin temellerini iyi atmalarını istiyorum. "Her şey ilk adımla başlar, her şey İlkadım için" diyoruz. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a çok teşekkür ediyorum. Elinden geldiğince destek vermeye çalışıyor."

Emre ÖNCEL, Mustafa İNAN