https://youtu.be/FIn17fmvF9o   Mahir Ünal Samsun’da Konuştu, ‘Siyaset Rekabettir Düşmanlık Değil’ AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığının gözleri kör ettiğini ve bunun da Türkiye düşmanlığına dönüştüğünü söyledi WhatsApp Image 2021 10 23 at 16.53.01 Ana Manşet AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Samsun’da katıldığı İl Danışma Meclisi toplantısında, “Siyaset rekabeti gerektirir, düşmanlığı değil. Bizim karşımızdakiler keşke bizim siyasi rakiplerimiz olsa. Muhalefet, alternatif üretmek demektir. Karşımızda AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözlerini kör ettiği için düşmanlıkları, Türkiye düşmanlığına dönüştüren bir yapı var” dedi. MUHALEFETE YÜKLENDİ AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Samsun İl Başkanlığı’nın Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen 85. Danışma Meclisi Toplantısı’nda muhalefete yüklendi. Ünal, “Biz, siyaseti diğerleri gibi kuru bir iktidar kavgası olarak görmüyoruz. Biz bu siyaseti, insanı ve insani değerleri, ahlakı ve inancı yaşatmak için yapıyoruz. Biz, Recep Tayyip Erdoğan’da bunu gördük” diye konuştu.
‘KEŞKE RAKİBİMİZ OLSALAR’ Mahir Ünal, partilerinde yorgunluk olmadığını belirterek, şunları söyledi: “Biz Türkiye olarak bugün, AK Parti siyaseti karşısında siyaset yapanlarla mı mücadele ediyor, yoksa düşmanlık yapanlarla mı mücadele ediyoruz? Siyaset, rekabeti gerektirir düşmanlığı değil. Bizim karşımızdakiler keşke bizim siyasi rakiplerimiz olsa. Muhalefet, alternatif üretmek demektir. Ama bizim karşımızdakilerin bir alternatif ortaya koyduğunu gördünüz mü? AK Parti, ‘şu kadar yol yaptı, biz şu kadar yapacağız’, ‘AK Parti, savunma sanayisinde Türkiye’yi şu noktaya getirdi. Biz de şu noktaya götüreceğiz’ dediğini duydunuz mu? Karşımızda, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözlerini kör ettiği için düşmanlıkları Türkiye düşmanlığına dönmüşmüş bir yapı var” WhatsApp Image 2021 10 23 at 16.53.05 Ana Manşet KALKINMA DEVAM EDECEK AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, kalkınma hızının devam edeceğini belirterek, pandemi sürecini anlattı ve tedbirlere uyulması çağrısında bulundu. Demircan, aşı ve diğer tedbirlerle pandemi sürecinin kontrol altına alınacağını kaydetti.
WhatsApp Image 2021 10 23 at 16.53.04 Ana Manşet 60 BİN YENİ ÜYE AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 60 bin yeni üyeyi teşkilatlara kazandırdıklarını belirterek, “Samsun’da iki senedir süren pandemiye rağmen biz, AK Parti teşkilatları bütün kademeleriyle özveri ve gayretle gece-gündüz demeden çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz. 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra tüm teşkilatlarımızla Samsun’da özellikle 1 Kasım 2020’de gerçekleştirdiğimiz il kongremiz öncesinde ve sonrasında 60 bin yeni üyeyi bu teşkilatlarla kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Ben bütün teşkilatlarımızı tebrik ediyorum” dedi. WhatsApp Image 2021 10 23 at 16.53.03 Ana Manşet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir projelerini dile getirdikten sonra Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, belediye başkanları ile gençlik ve kadın kolları başkanlarının katıldığı toplantı, basına kapalı olarak devam etti.
Hakan AKGÜN