https://youtu.be/c1U8qU79m4A

Yeni normalleşme süreci ile birlikte sıkı tedbirler alınarak 11 Mayıs'ta açılan Lovelet Outlet AVM ve bünyesindeki mağazalar, pandemi döneminden önce olduğu gibi yine vatandaşların güvenini kazandı.

'BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL
Tedbirlerin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Lovelet Outlet AVM'de hizmet veren sektörün önde gelen mağaza yöneticileri, yeni normalleşme süreci ile birlikte piyasaların hareketlendiğini söyledi. Yöneticiler, Babalar Günü'ne özel yapılan indirimler ile birlikte talebinin arttığını ifade etti.

AVANTAJLI AVM
U.S Polo Ass. Mağaza Yöneticisi Bahtiyar KOLANAÇ: Yeni normalleşme sürecine girmemizle birlikte açık AVM olmamızın avantajını yaşadık. Lovelet AVM Müdürü Mustafa Süzen'in de aldığı sıkı tedbirlerle birlikte müşterilerimiz güvenli bir şekilde alışveriş yapabiliyor. Şehirlerarası seyahat kısıtlamasının kaldırılması da sirkülasyonu arttırdı. Babalar gününe özel yaptığımız yüzde 40+yüzde 20 kampanyamız da işlerimizi olumlu bir şekilde etkiledi.

DAHA ÇOK CEZBEDİYOR
Lovelet Kiğılı Mağaza Müdürü Faruk ALBAYRAK: Açık bir AVM'de hizmet veriyor olmamız insanları daha çok cezbediyor. Süreç zor geçti ama kısa sürede atlatacağımızı umuyoruz. Sağlık açısından AVM içerisinde tüm tedbirler alındı ve bu da ziyaretçilerimizde güven yaratıyor. Babalar Günü hareketliliği de başladı. Babalar Günü'ne özel 300 lira üzeri alışveriş yapan müşterilerimize 50 lira, gömlek, tshirt ve pantolonlarda ikinci ürüne indirim
kampanyalarımız var ve müşterilerimizin de ilgisi oldukça fazla.

GÜVEN UYANDIRDI
LTB - Gön Deri ve Miss Poem Mağaza Yöneticisi Kamber DEMİRKAYA: Ülkemiz zor bir süreçten geçti ve en kısa zamanda pandemiyi atlatacağımızı düşünüyorum. Açık bir AVM olması ve AVM yönetiminin tüm önlemleri alması, ziyaretçilerde çok büyük bir güven uyandırdı. Bu güven doğrultusunda satışlarımızda artış yaşandı. Bize bağlı olan Gön Deri mağazamızda Babalar Günü'ne özel yüzde 50+10, LTB mağazamızda ise yüzde 30 indirim var.

PİYASA HAREKETLENDİ
Altınyıldız Mağaza Müdürü Birol AVCI: Açık AVM olmanın avantajını yaşıyoruz. Düğün sezonunun yaklaşmasıyla piyasa hareketlenmeye ve işlerimiz normale dönmeye başladı. Babalar Bünü'nün yaklaşaması da işlerimizi olumlu yönde etkiledi. Babalar Günü'ne özel tshirleri 49 liraya, pantolonları ise 59-69 lira olarak belirledik. Müşterilerimiz toplamda 120 liraya tshirt ve pantolon alışverişi yapabiliyor.

Merve İLHAN-Yasin YILDIZ