https://youtu.be/8bHAFlSKx_g

Samsun'da açık hava mimarisiyle en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, Karadeniz Bölgesi'nin ilk eğlence krallığı 'Zamunda' ile çocukların kalbine taht kuracak.

24 TEMMUZ'DA AÇILIYOR
Zamunda Eğlence Krallığı kendini özel hissetmek isteyenlerin 25 Temmuz itibariyle ziyaretçiye açılacak. Pazartesi günleri dışındaki günlerde ziyaretçilerini bekliyor olacak.

ADETA ÇOCUK ŞEHRİ
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi'nde kocaman bir çocuk şehri inşa ediliyor. 4-14 yaş arasındaki çocukların sanatsal, fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirebildiği, tercihlerine göre istedikleri meslekleri deneyimleyebildiği, kendi kararlarını verip özgürce hareket edebildiği, yaratıcılığını kullanabildiği kocaman bir çocuk şehri minik ziyaretçilerini bekliyor.

ZİLALAR OYUN İÇİN BİRİKECEK
Zamunda şehrinde çocuklar Zamunda’nın para birimi olan zilaları biriktirip dilediği oyuncağı almaya hak kazanacak ve çocuklar yetişkinler gibi Zamunda şehrinde çalışıp para kazanacak ve kazandığı paraları yine zamunda şehrinde harcayabilecek.

ZAMUNDA DA YOK YOK
Zamunda Eğlence Krallığı'nda çocuklar yetişkinlerin dünyasına adım atarak farklı iş alanlarını tanıma, yetişkinlerin mesleklerini deneyimleme ve sorumluluk alma fırsatını yakalarken seçtikleri meslekle ilgili her konuda bilgilendiriliyor ve gerçek bir üniforma giyip işbaşı yapıyor. Doktorlar ameliyat yaparken, inşaatta kepçe çalıştırılıyor, itfaiye ekipleri yangın söndürürken, şefler ise birbirinden lezzetli yemekler hazırlıyor.

YETİŞKİNLER DE VAKİT
GEÇİREBİLECEK
Zamunda eğlence krallığını kısaca tanımak gerekirse; Zamunda City Karaca mutfak şefleri, Bargello parfümeri, Star Sahnesi, Soffa Peyzaj, Planeteryum, Okyonusya, İtfaiye Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Medicana Hastanesi, FBM Diş Kliniği, A101, İnşaat, Akademi, Beach, Cars, Robolop, Safari. Zamunda Eğlence krallığı sadece çocuklara değil yetişkinlere de yönelik bir çok keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar da mevcut; VR, Ters Ev, Hokkabaz, Counter Lazer, Robolop, Play.

Esra VURAL, Yasin YILDIZ