https://youtu.be/yG33a6so7-s

Lösemili Çocuklar Vakfı Samsun İl Sorumlusu Berrin Bulutay, Samsun Medya Grubu'nu ziyaret etti. Ziyarette kanser hastalarının protein alması açısından muhakkak et tüketmesi gerektiğini belirtenBulutay, Kurban Bayramı'nda yapılacak vekaleten bağışların çok önemli olduğunu kaydetti.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN
Lösev'in tüm kanser hastalarının yanında olduğunu ifade eden Bulutay, "Kurban Bayramı'nın, lösemili çocuklar için önemi çok büyük. 'Her kurban, lösemili çocuklara can' diye yola çıktık. Kurban Bayramı et, et demek protein demek. Kanser hastalarımız için protein çok çok önemli. Kurban Bayramı'nda vekaleten yapılacak olan kurban bağışı bir yıl boyunca bir çok hastanın evine protein girmesi demek. Bu nedenle vatandaşlarımızdan kurbanlarını, Lösev'e bağışlamalarını istiyoruz. Bağış yapmak isteyenler ofisimize gelerek ya da losev.org.tr internet sitesinden makbuz karşılığında bağışlarını yapabilirler" dedi.

DOLANDIRICILARA DİKKAT!
Lösev'in adını kullanarak kapı kapı para toplamaya çalışan kötü niyetli insanlara karşı çok dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen Bulutay, "Lösev asla elden para toplamaz. Bağışlar, ofislerimizde ya da internet aracılığıyla yapılıyor" diye konuştu.

Ziyarette, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dilber Bahadır ve Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Bulutay, LÖSEV'in faaliyetlerini anlattı.


Merve İLHAN-Yasin YILDIZ