https://youtu.be/zdDRlxzWxXg

Samsunspor'a haciz yapılması girişimini kınayan Samsun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, "Haciz şoku ayıp ve yanlış bir iştir. Yüksel Yıldırım artık sahipsiz değil.  Biz artık onun arkasındayız" dedi

Yılport Samsunspor'a geçtiğimiz günlerde yapılmak istenen haciz işlemini kınayan Samsun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Başkan Yüksel Yıldırım'a hep birlikte şehrin destek olması gerektiğini vurgulayan Başkan Güler, "Haciz şoku ayıp ve yanlış bir iştir. Bu icraya veren arkadaş Samsunspor'un zamanında yöneticisiydi. Kendin sattın. Kendin yedin. Kendin icraya veriyorsun. Yüksel Yıldırım 100, 200 liraya bakacak adam değil. Uzlaşmak isteyen kulübe gitsin. Zaten haklıysa parasını alır" diye konuştu.

BAŞARIYA GÜVENİMİZ TAM
Samsunspor'un şehrin tanıtımı için çok büyük bir fırsat olduğunu belirten Başkan Güler, "Samsunspor Samsun'un tanıtımı açısından önemli. Samsunspor'un başarısı şehre ekonomik olarak getirisi olacaktır. Yüksel Yıldırım'ın Samsunspor'a tek başına vermiş olduğu hizmet tartışılmazdır. Yüksel Yıldırım artık sahipsiz değil.  Biz artık onun arkasındayız. Başkanımıza ve Ertuğrul hocamıza güveniyoruz. Yeni transferlerimiz çok iyi başarılı olmama şansımız yok. İş sadece bize ve taraftarlara düşüyor. Takıma sahip çıkmak zorundayız. İnşallah lige iyi bir başlangıç yaparız" ifadelerini kullandı.