https://youtu.be/mWdIVDtdxLU

MHP Samsun İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Abdullah Karapıçak yeniden başkan seçildi

MHP Samsun İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Abdullah Karapıçak, 2023 Türkiye’sine gidecek kadrolar oluştuğunu söyledi.

SAHADA OLMAYA DEVAM
Kongre Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşen kongre 600 delegenin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Güven tazeleyen Abdullah Karapıçak, MHP'nin gücünü her zaman hissettireceklerini belirterek, "Bugüne kadar hep sahadaydık, şimdi daha yenilenmiş daha heyecanlı daha güçlenmiş bir teşkilatla olacağız. Samsun’daki bütün muhtarlara bütün esnaflara bütün hanelere giderek MHP’nin gücünü hissettireceğiz, onlardan destek isteyeceğiz" dedi.

DEMİR VE AKSU'YA TEŞEKKÜR
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekercibey, kongrelerinin temasında birlik ve beraberliğin olduğunu belirterek, " Cumhur İttifakımızın değerli belediye başkanı ve il başkanında kongremiz katıldıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Onun için kongremizin özellikle temasında birlik ve beraberlik var. Onun için hepimiz birbirimize olan şahsi münasebetimizde fitneler fesatlıktan uzak durarak birlikteliğimizi sağlamak zorundayız. Gücümüzü birbirimize karşı değil, Türkiye düşmanlarına karşı sarf edeceğiz" dedi.

İSTİKLAL VE BEKA
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, cumhur ittifakının önemine değinerek, "Cumhur İttifakı olarak Türkiye’de en anlamlı en değerli çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Özellikle MHP teşkilatlarımız, AK Parti teşkilatlarımız ittifakın belediye başkanları tam bir uyum içinde. Cumhur İttifakı’nın ülkemizin bugünkü konumunda ne kadar önemli olduğunu, gelecek noktasında, istikbal ve beka noktasında ne kadar önemli bir olgu olduğunu bu ittifakın ehemmiyetini bir kere daha hatırlatalım" diye konuştu.

BİRLİK VURGUSU
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise 2023'e giden süreçte MHP Samsun'un bayrağı taşıyacağını ifade ederek şunları söyledi: " Birlik beraberliği de milli duruşuyla Cumhur İttifakı sağlıyor. Bu noktada arkadaşlarıma tekrardan başarılar diliyorum. Bizlerde ilçe kongrelerimizi tamamladık. Tabi hem MHP hem AK Parti’miz milli ve yerli duruşuyla bu ülkenin geleceğinin de teminatı olan bir hareket içerisindeyiz. Allah’ın izniyle de bu yolda devam edeceğiz."

YOĞUN KATILIM
Kongrete MHP 27. Dönem Milletvekili Hüseyin Edis, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, il başkanları, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

KADRO BELLİ OLDU
Karapıçak’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: "Önder Subaş, Yunis Aksu, Hüseyin Kurt, Burhan Mucur, Osman Kandıra, Fatih Taslak, Ayhan Koçal, Bahattin Eker, Osman Teber, Yaşar Dursun, Harun Karapıçak, Ömer Latif Güneri, Nami Ciğer, Emre Sesli, Zekeriya Ulusoy, Sabri Coşkun, Abdullah Memiş, Tuğçe Karadeniz, Murat Önder, Levent Tanrıverdi, İlker Semiz, Recai Sağır, Oğuz Karlık, Muzaffer Aktürk”