https://youtu.be/xwz4-fFFCQM

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, il kongresinde yeniden aday olacağını belirterek kongreden sonra kadro değişikliğine gidileceğini söyledi

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, ilçe kongrelerinin bittiğini ve il kongresi için gün saydıklarını belirterek, "MHP Samsun İl Başkanlığı için Genel merkezin takdiri ile yeniden adayım. Kongreden sonra kadroda da değişikliklere gidilecek. Kadromuzu gençleştirerek ve daha kapsamlı hale getirerek insanlarımıza hizmet etmek için belirlemiş olduğumuz hedeflere koşacağız" dedi.

HEDEFE KOŞACAĞIZ
Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunan Başkan Karapıçak, "14 Mart 2021 tarihinde Genelbaşkanımız Devlet Bahçeli'nin tekrar seçileceği büyük kurultayımız yapılacak. Samsun kongresi için de gün sayıyoruz.
Biz Samsun'da yaşayan insanlara hizmet etmek için varız. Herkes kendi yerelinde, kendi insanlarına, memleketine ilçelerine, illerine hizmet etmek için var. Ben iddialı bir il başkanıyım. Kongrelerden sonra kendimize belirlediğimiz hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda kadromuzu gençleştirerek ve daha kapsamlı hale getirerek, insanlarımıza hizmet etmek için belirlemiş olduğumuz hedeflere koşacağız" ifadelerini kullandı.

Esra VURAL - Yasin YILDIZ