https://youtu.be/o4XEGrUjfsk

Samsun'un Alaçam İlçesi'nde bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ilçede 150 kilometrelik doğalgaz hattında çalışmaların başladığını  yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.
YATIRIMLAR ARTACAK

Samsun'da birçok ilçenin doğalgaza kavuştuğunu belirten Karaaslan, "Bugün Alaçam'ın doğalgaza kavuşması çok önemli. Çünkü doğalgaz, sadece evlerimizde ocak yakmayacak ilçemizin önemli bir yere gelmesine katkı sağlayacak dolayısıyla yatırımlar artacak. Her şeyden ve herkesten önce Türkiye'nin 81 iline ülkemizin yüzde 60'ında ilçelerimizi doğalgazla buluşturma iradesini ve kararlığını gösteren bu mutluluğu yaşatan  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlarımıza bu projede emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

CUMHUR İTTİFAKININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Alaçam'da Cumhur ittifakının güzel bir örneğinin yaşandığını da belirten Karaaslan, " Hakikaten bugün bize Cumhur ittifakının Türkiye için ne kadar önemli olduğu bir kez daha hatırlamış olduk. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il başkanımız ve  ilçe belediye başkanımızla birlikte  bir ekip çalışmasıyla güzel işler ortaya koyduk.  Bu güzel projenin hayata geçmesiyle mutluluk duyuyoruz. Doğalgaz çalışmalarının benim de üzerimde çalıştığım 'Sürdülebilir Şehirler ve Çevre Dostu Uygulamalar' projesiyle de de ilgisi var. Çünkü karbon salımını azaltan bu uygulama önem arz ediyor. 150 km kilometrelik doğalgaz hattı ilçemize hayırlı olsun.  2020 yılının sonuna kadar tamamlanacak inşallah" ifadelerini kullandı.

Haber: Merve İLHAN, Yasin YILDIZ