https://youtu.be/jWlSu66bUcQ

Samsun'un Bafra İlçesi'nde çiftçilerle biraraya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, kent tarımının önemli bir yerde olduğunu söyledi.

İLK DURAK BAFRA

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Karaaslan'ın ilk durağı, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı oldu. Karaaslan'a, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve Bafra TSO Başkanı Göksel Başar da eşlik etti.

ÇİFÇİLERE ZİYARET

Karaaslan ayrıca Bafra'da çiftçilerle de bir araya geldi. Çilek, karpuz, kavun ve biber tarlalarında çiftçileri ziyaret eden Karaaslan istek, talep ve önerileri dinleyip çalışmalarda kolaylıklar diledi.

YIL BOYU ÜRÜN ALMAK MÜMKÜN

Samsun'un önemli bir tarım potansiyeline sahip olduğunu belirten Karaaslan, "Hakikaten Bafra Ovası'nın bereketine bir kez daha şahitlik ediyoruz. Çilek tarlasındayız. Ama biliyoruz ki Bafra'mızın, Samsun'umuzun, Karadeniz'imizin dört bir köşesinde tarımsal zenginliğimiz üst düzeyde. Bu bölgede 12 ay ürün alabilmek mümkün. O yüzden bütün çiftçilerimize bereketli bir yıl olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Merve İLHAN, Yasin YILDIZ