https://www.youtube.com/watch?v=Vsfd_RwQcjc&feature=youtu.be

Tarihinde son 8 yılda 4 kez Türkiye'nin en başarılı amatör spor kulübü unvanını kazanan ve Türk futboluna birçok yetenek kazandıran Kadıköyspor, yeni yıldız adayları yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor

KAPILARIMIZ HERKESE AÇIK

Türkiye'de eşi benzeri görülmemiş başarılara imza atan ve Türk futboluna birçok yetenek kazandıran Kadıköyspor Koordinatörü Erdoğan Kul, Antrenörleri Orhan Anıl, Emre Arslan ve Harun Anıl Samsun Canlı Haber mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Kadıköyspor Koordinatörü Erdoğan Kul, "Sportif başarının yanında bizim bir başka misyonumuz daha var. Spor yapmak isteyen 5-15 yaş arasındaki yaş arasındaki her çocuğa kapılarımız sonuna kadar açık. Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarken diğer yandan da yetenekli olanları Türk futboluna birer kaliteli profesyonel futbolcu adayı olarak kazandırmak" diye konuştu.

AMACIMIZ OYUNCU YETİŞTİRMEK

Kadıköyspor'un Türkiye'de örnek olduğunu belirten Antrenörü Orhan Anıl, "Pandemi sürecinde aldığımız tedbirlerle geçiş niteliğinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bizim ilk hedefimiz Samsunspor'a kaliteli oyuncular yetiştirmek. Bunun da en güzel örneğini Türkiye'ye teşkil ediyoruz" dedi. Antrenör Harun Anıl, "Spor okullarında oyuncularımızın motorik özelliklerini geliştirecek eğlenceli antrenmanlar yapıyoruz. Çok yetenekli ve en önemlisi de karakterli bir guruba sahibiz" dedi. Antrenör Emre Arslan, " Çocuklarımız spor yapmayı çok özlemiştik. Hem bu özlemi dindiriyoruz. Hem de sporcularımızın gelişimlerini sürdürmelerine katkı sağlıyoruz" dedi.

Mustafa CİVELEK