https://www.youtube.com/embed/eUNGT0enZqY

 

Samsun'da uzun zamandır hizmet veren İlkadım Sürücü Kursu, deneyimli ve yetenekli usta öğreticileriyle ehliyet almak isteyen sürücü adaylarına bilgileri aktarırken iyi bir sürücü olmaları için de yoğun çaba gösteriyor

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde uzun zamandır hizmet veren İlkadım Sürücü Kursu, profesyonel eğitmenleriyle birlikte binlerce kursiyeri iyi bir sürücü olarak ehliyet sahibi yaptı.

YÜKSEK STANDARTTA EĞİTİM
Kurulduğu günden bugüne sektörün öncü ve marka isimlerinden biri olmayı başaran İlkadım Sürücü Kursu, uzman eğitimci kadrosuyla, kursiyerlerine paket programlar ve ileri sürüş tekniği kurslarıyla yüksek standartta trafik ve sürücü eğitimi vermektedir.

GÜVENİLİRLİK VE KALİTE ÖN PLANDA
İlkadım Sürücü Kursu, eğitimde kaliteyi ön planda turarak kursiyerlerin başarılı, kurallara uyan sürücüler olmalarını sağlamak, istek ile önerileri dikkate alarak cevap vermek, güvenilir ve tercih edilebilir bir hizmet verme vizyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

BİZİ TERCİH EDİYORLAR
Yeni adayları heyecanla beklediğini dile getiren Usta Öğretici Sefa Tanılmış, "Samsun'un İlkadım İlçesi'nde ehliyet almak isteyen adaylara eğitim veren kurumlardan bir tanesi. İlyasköy Mahallesi'nde hizmet veriyoruz. Adaylara, trafiğe hazır olmaları açısından en iyi şekilde eğitim vermeye çalışıyoruz. Adaylarımızı da memnun etmeye çalışarak bu işi yapmaya çalışıyoruz. İnsanlar, trafiğe çıkmak ve hiç acemilik çekmeden araç sürmek için bizi tercih ediyorlar. Biz adaylarımıza en iyi şekilde eğitim verme çabası içerisindeyiz. Adaylarımızın heyecanını, karşıdaki kişinin psikolojisine göre yenmesini sağlıyoruz. Adaylarımızı ısrarla davet ediyoruz. Hepsinin başımızın üstünde yeri var" dedi.

TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
İlkadım Sürücü Kursu, adayların emniyetli bir sürüş için eğitim almalarını sağlayan bir kurum olduğunu belirten Tanılmış, "İlk adımını atmak isteyenler için İlkadım Sürücü Kursu tercih edilebilir bir kurumdur. Araçlarımız son derece yeni ve konforlu. Araçlarımızın yeni olması, adayların güvenli bir eğitim almalarını sağlıyor. Araçlarımızda dezenfektan bulundurarak pandemi sürecindeki tedbirlerimizi almaya çalışıyoruz" diye konuştu.

KALİTENİN TEK ADRESİ
Kadınların ehliyet almasından yana olduğunu kaydeden Usta Öğretici Nilgün Gediz, "Artık ulaşım çok zorlaştı. Kadınlar, başkalarının eline bakarak hayatlarını devam ettirmeleri kadar sıkıntılı bir durum yoktur diye düşünüyorum. Bunun ortadan kalkması için doğru adres, İlkadım Sürücü Kursu'dur. 'Ders bitsin de hemen gönderelim' mantığıyla bakmıyoruz. Adayımız buraya geldiğinde heyecanlı oluyor. İlk olarak gelen adayların heyecanını yenmesini sağlıyoruz. Eğitimin dışında, adaylarımızla aramızda bir bağ oluşuyor. Elimizden geleni yapıyoruz ve bizim için önemli olan da bu. Adaylarımız öğrendikçe, onlardan daha fazla seviniyoruz. Başarısız olduklarında 'Acaba nerede eksik yaptık' deyip kendimizi daha fazla geliştirmek adına çalışıyoruz. Çalışmalarda zamana bile bakmıyoruz. Yeri geliyor, 50 dakikada bitecek olan bir eğitim 1 saat sürebiliyor. Bu konuda İlkadım Sürücü Kursu kalitenin tek adresi" ifadelerini kullandı.

AİLE SICAKLIĞI BULUNUYOR
Sınava gireceği için heyecanlı olduğunu söyleyen İlkadım Sürücü Kursu Öğrencisi Nurcan Kılıç, ''Kursumu ve öğretmenlerimi çok seviyorum. Öğretmenlerimin beni motive etmesi heyecanımı yenme konusunda çok etkili oldu. Burada bir aile gibi olduk. Aile ortamı ve sıcaklığı var. Onların desteği olmasaydı gerçekten çok zorlanırdım. Öğretmenlerimiz bizi eğitmek adına çok çaba sarfettiler. Pandemi sürecine de çok dikkat ediyorlar. Her sürüşten sonra arabayı, kendilerini ve bizi dezenfekte ediyorlar. Maskelerimizi çıkartmıyoruz. İlkadım Sürücü Kursu'na çok teşekkür ediyorum. Severek tavsiye edebileceğim bir yer" dedi.

EHLİYETİ ALMAMI SAĞLADILAR
Geçtiğimiz hafta İlkadım Sürücü Kursu'ndan ehliyet alan Aziz Altınok, "Öğretmenlerimiz sayesinde sınavım çok rahat geçti. İlk başta çok tedirgindim fakat öğretmenlerimiz bana o rahatlığı verdi. Ehliyeti almamı sağlayan en büyük etken İlkadım Sürücü Kursu ve çalışanlarıdır. Ben ehliyetimi aldım, eşimi de buraya getirdim" ifadelerini kullanırken İlkadım Sürücü Kursu Öğrencisi ve eşi Sümeyra Altınok ise, "İster istemez üzerimde bir heyecan var. Derslerim çok güzel geçti. İlkadım Sürücü Kursu'ndan oldukça memnunum'' dedi.

Emre ÖNCEL - Mustafa İNAN