https://www.youtube.com/watch?v=E5ec7cN6j98

Sorularımızı yanıtlayan vatandaşların birçoğu Samsun'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Hizmet Binası'nın açıldığından haberdar olmadıklarını ancak sorun ve taleplerini iletebilmek için kurumun kendilerine kolaylık sağlayacağını söyledi


Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın hizmet binası, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü'ne tahsis edilmişti. Bina, artık Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü olarak hizmet veriyor. Samsun Canlı Haber'e konuşan vatandaşların birçoğu müdürlüğün açıldığından haberdar olmadıklarını ancak sorunlarını iletebilecekleri bir alanın olmasının sevindirici olduğunu belirtti.
SAMSUN'DA OLMASI GÜZEL
Yüksel KOCAMAN: Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı'nın Samsun'da bölge müdürlüğü olduğunu biliyorum. Bölge Müdürlüğü'nün Samsun'da olması çok iyi. Sorunlarımızı CİMER'e yazıyorduk. Artık interneti olmayanların da müdürlüğe gidip sorunlarını dile getirmesi çok güzel olur.
MUHATABIMIIZ OLACAK
Cengiz KOL: İletişim Daire Başkanlığı'nın Samsun'da Bölge Müdürlüğü olduğunu bilmiyordum. Samsun'a hayırlı uğurlu olsun. İnternet üzerinden bildirdiğimiz sıkıntılar yerine ulaşıyor mu ulaşmıyor mu bilemiyoruz. En azından sorunlarımızı iletebileceğimiz bir muhatap olacak karşımızda.
DEVLET HALKIN YANINDA
Ahmet AKAR: Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı'nın Samsun'da Bölge Müdürlüğü olduğunu bilmiyordum. Birçok sorun ve sıkıntımız var ama sorunlarımı dile getiremiyordum. Akıllı bir telefonum yok. Ama müdürlüğün Samsun'a açılması, sorunlarımızı iletebileceğimiz bir yer olması çok güzel. Devletimiz de böylece halkın yanında olduğunu gösteriyor.
ONLİNE ULAŞIYORUZ
Mehmet YILMAZ: İletişim Daire Başkanlığı'nın Samsun'da müdürlüğünün olduğunu bilmiyordum. Online sistem üzerinden zaten tüm sorunlarımızı dile getirebiliyoruz. CİMER'i kullanamayanlar için müdürlüğün Samsun'da da açılması güzel bir şey.
BEKLEMEYE GEREK KALMAZ
İsa DEMİRTAŞ: İletişim Daire Başkanlığı'nın Samsun'da bölge müdürlüğünün olduğunu bilmiyordum. Şehrimizde Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi olması çok sevindirici. Özellikle internet üzerinden CİMER'e ulaşamayan vatandaşlar için çok daha iyi olur.
ÇOK İYİ OLUR
Halil ÇAKIR: İletişim Daire Başkanlığı'nın Samsun'da dolduğunu hiç duymadım. Ama Samsun'a İletişim Başkanlığı'nın bir şubesi açılması çok güzel. Çünkü internet üzerindense şikayetlerimizi bire bir iletmek ve daha net bir şekilde dile getirmek çok iyi olur.
TÜM ŞEHİRLERDE OLMALI
Tahsin YILMAZ: İletişim Daire Başkanlığı'nın Samsun'da şubesi olduğunu bilmiyordum. Bence tüm şehirlerde İletişim Daire Başkanlığı'nın müdürlükleri olmalı.
BİREBİR ANLATIR
Abdullah SARIKSIZ: İletişim Daire Başkanlığı'nın Samsun'da hizmet verdiğini duymuştum. Ama nerede olduğunu bilmiyorum. Şehrimizde böyle bir bölge müdürlüğünün olması çok güzel. Vatandaş, en azından birebir muhatap olarak sorunlarını anlatmış olur.
SORUNLAR DİNLENİR
Ali KOL: Samsun'da İletişim Daire Başkanlığı Bölge Müdürlüğü olduğunu bilmiyordum. Umarım vatandaşların sorunlarına daha kolay bir şekilde çözüm bulunur. Evinde interneti olmayanlar ya da CİMER'e ulaşamayanlar için çok iyi bir uygulama.
SORUNLAR ÇÖZÜLÜR
Orhan SOYSAL: İletişim Başkanlığı'nın Samsun Bölge Müdürlüğü olduğunu bilmiyordum. Ama Cumhurbaşkanlığı'na ulaşamayan vatandaşlar için açılması, yerinde olmuş. Böylece vatandaşlar sorunlarını hem daha kolay dile getirir hem de bu sorunlar kısa sürede çözüme ulaşır.

Esra VURAL