Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Samsun Haber, Son Dakika Samsun Haberleri | Samsunspor Haberleri sitemizde


Samsun

Muğla'dan Samsun'a yolcu otobüsüyle uyuşturucu madde getirirken Samsun polisinin takibi sonucu yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun

Samsun'da yolcu otobüsünde bir yolcunun valizinde elektrikli ısıtıcı ve bilgisayar monitörünün içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Samsun

Samsun'un Terme ilçesinde üst aramasında uyuşturucuyla yakalanan kişi gözaltına alındı.

Samsun

Samsun'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Operasyonda uyuşturucu maddeler ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği...

Samsun

Samsun'da polisin uyuşturucu bitki imalathanesine çevrilen adreslere düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Samsun

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 27 zanlı gözaltına alındı.

Samsun

Samsun’da polis tarafından Atakum ilçesinde 3 ikamete düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bin 430 adet sentetik ecza ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına...

Samsun

Samsun'da narkotik uygulamasında 29 kişi yakalandı.

Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi'nde 125 adet sentetik ecza ile yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun

Samsun'da narkotik polisinin takibi sonucu aracında 3 kilo 950 gram skunk adlı uyuşturucu ele geçen tır sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.