https://youtu.be/GBdR4v0WHeo

Samsun'un 25 yıllık markası Gülhan Lezzet Ailesi, yıllardır olduğu gibi yeni normalleşme döneminde de misafirlerinin sağlığı için aldıkları önlemler ile örnek bir işletme oldu Gülhan Lezzet Ailesi bünyesindeki Gülhan Restoran, Ve döner ve Pideelli5 restoranlarında, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası yeni normalleşme dönemi ile birlikte misafir ve çalışanların sağlıklarını korumak amacıyla bir çok önlem alındı. Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği kurallara ek olarak Gülhan Lezzet Ailesi, kendi inisiyatifi ile başlattığı Sağlık Önceliği Uygulamaları ile güvenilir hizmet sunuluyor.

ŞEFFAF MUTFAK

Şeffaf mutfak uygulaması ile tüm mutfaklarını misafirlerinin gözetimine açan Gülhan Lezzet Ailesi'ne bağlı restoranlar, geliştirilen gıda hijyen teknikleri, kapalı tepsilerde masalara servis edilen korunaklı gıda, periyodik dezenfeksiyon uygulamaları ve koruyucu ekipman kullanan personel sayesinde virüse karşı titizlikle korunuyor.

ÜST SEVİYEDE TEDBİR

Gülhan Lezzet Ailesi'ni tercih eden misafirler için restoranlarda ücretsiz koruyucu ürünler sunuluyor. Personelin büyük bir dikkatle uyguladığı mesafeli hizmet, artırılmış el hijyeni kuralları ve minimum temas ile en üst seviyede tedbirler alınıyor.

GÜVENLİ PAKET TESLİMATI

Yeni dönemde kullanılmaya başlanan kilitli ambalaj ve güvenlik etiketi uygulaması ile paket serviste maksimum güvenlik sağlanmış oluyor.

TİTİZLİKLE UYGULANIYOR Yeni normalleşme döneminde 3 marka ve 6 restoran ile enfes lezzetler sunmaya devam ettiklerini ifade eden Gülhan Lezzet Ailesi Genel Müdürü Serdar Polat, "Tüm işletmelerimizde personel ve misafirlerimizin sağlığı için Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeye ek olarak Sağlık Önceliği Kurallarımızı titizlikle uyguluyoruz" dedi.

Merve İLHAN-Yasin YILDIZ