https://www.youtube.com/embed/21pBZyWxDFE

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Ben inanıyorum ki kalan 6 maçta en fazla puanı alıp ligin ilk devresini istediğimiz yerde yani ilk 2 içerisinde bitireceğiz” dedi

İLK 2 İÇERİSİNDE OLACAĞIZ
Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yazılı bir açıklamada bulundu. Balıkesirspor maçı öncesi konuşan Tecrübeli Teknik Adam Ertuğrul Sağlam, ilk devreyi ilk 2 içerisinde bitireceklerini söyledi. Sağlam, “Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla alakalı hazırlıklarımız Tuzlaspor maçının ertesi günü başladı. Dolayısıyla maçtaki yoğunluğu ortadan kaldırıp oyuncularımızı tekrar Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasına daha iyi hazırlamamız için önce rejenerasyon dönemini geçirdik'' diye konuştu.

ŞANSSIZLIKLAR YAŞIYORUZ
Sağlam ayrıca, ''Gönül isterdi ki yeni transferlerimizin, bütün oyuncularımızın bu oyuna katkı sağlaması ama hayatın her anında özellikle futbolda bu türlü şansızlıklarla sık sık karşılaşabiliyoruz. Bu yüzden biz şu anda elimizde mevcut bulunan, sağlıklı olan, performansına ve takıma katkı sağlayacağına inandığımız oyuncularımızla da götürmeye çalışıyoruz. Ligin üst sıralarındayız. O kadar şansızlık, sakatlık ve problemler yaşamamıza rağmen yukarılardan aşağıya düşmedik. Ben inanıyorum ki kalan 6 maçta en fazla puanı alıp ligin ilk devresini istediğimiz yerde yani ilk 2 içerisinde bitireceğiz'' dedi.

ORTAK NOKTA SAMSUNSPOR
Herkesin iyi günde ve kötü günde Samsunspor’un yanında olmaları gerektiğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Şu anda yapmamız gereken bir iş varsa o da ‘Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasını nasıl kazanırız ve bu maçı nasıl kayıpsız atlatırız’a yoğunlaşmış durumdayız. Ben herkesten bu konsantrasyonu istiyorum. İyi günde, kötü günde yanımızda olmalarını istiyorum. Çünkü oyuncularımızın morale ve motivasyona ihtiyacı var. Dolayısıyla burada hepimizin ortak noktası Samsunspor ise herkes ‘Samsunspor’a nasıl katkı sağlayabilirim, nasıl yardımcı olabilirim, buradaki insanların moralini nasıl üst seviyede tutabilirim motivasyonunu düşürmem’ buna odaklanması gerekiyor'' dedi.