Yılport Samsunspor’da Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat hayatını kaybetti. Kovid-19 testi pozitif çıkan ve yoğun bakımda tedavi gören Erkanat, koronavirüse yenik düştü. Erkanat'ın son yolculuğuna uğurlanıyor

TESİSLERDE YAS 

İstanbul'da özel bir hastanede Başkan Yüksel Yıldırım ile yoğun bakımda korona virüs ile savaş veren Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat, daha fazla mücadeleye dayanamayarak vefat etmişti. Bu haber ise Samsunspor camiasında ve Türk futbolunda derin bir üzüntüye neden olmuştu. Nuri Asan Tesisleri'nde bayrakları yarıya indirerek 'Yas' ilan edilirken Kırmızı-Beyazlı kulüp tüm sosyal medya sayfalarından anlamlı bir paylaşımda bulundu. 

BAŞ SAĞLIĞI 

Yapılan paylaşımda, ''Görev aldığı süre boyunca kulübümüz ve geleceğimiz olarak gördüğü akademi için tüm enerjisini ortaya koyan, etrafındaki herkes için hayatı güzelleştirmeyi kendine amaç edinen Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Yardımcımız Mustafa Kemal Erkanat’ı tedavi gördüğü hastanede bu sabah kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Başkan Yardımcımıza Allah’tan rahmet, başta acılı ailesi olmak üzere sevenlerine, camiamıza ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Yerin asla dolmayacak Mustafa Kemal Erkanat'' ifadeleri kullanıldı.