https://youtu.be/5y3FZFmcCIo
Efsane Kaptansız İlk 20 Ocak! “Samsunspor İçin Elini Taşın Altına Koymaktan Hiç Çekinmedi” Efsana kaptan Emin Kar’ın oğlu Mustafa Kar, her 20 Ocak’ta hüzünlendiklerini fakat bu senenin babasının vefatından dolayı daha zor geçtiğini söyledi BUSENE DAHA ZOR Her 20 Ocak’ta elim kaza denilince herkesin ilk koştuğu Samsunspor’un efsane kaptanı ve başkanı Emin Kar ‘a koşardı. Fakat Emin Kar bu sene aramızda olmayacak. Samsun Medya Gurubuna özel açıklamalarda bulunan Efsane’nin oğlu Mustafa Kar, 20 Ocak’ın kendileri için her sene zor geçtiğini fakat bu sene daha da zor olduğunu belirtti. kar 2 scaled Ana Manşet
BİR GÜN OF DEMEDİ Mustafa Kar, kaza olduğunda 1 buçuk yaşında olduğunu belirterek, “Babam bildim bileli tekerlekli sandalyedeydi. Biz o kazayı hiç unutamadık. Annem bir gün olsun babamı bırakmadı. Bir gün of dediğini duymadım. Allah ondan da razı olsun. Babam, Samsunspor’un efsane başkanıydı, kaptanıydı, futbolcusuydu. Bu taşın altına elini koymaktan hiç çekinmedi. Bana düşen de onun bana bıraktığı bu mirası en iyi şekilde devam ettirmek” dedi. kar 2 Ana Manşet ŞİMDİ YOK… Kar, bu seneki 20 Ocak’ın ailesi için daha da zor geçeceğine değinerek, “Ben kendimi bildim bileli Samsunsporluyum. Başka takıma heves etmedim. Gitmediğim deplasman kalmadı arkadaşlarımızla beraber. Bunları bana aşılayan babamdı. Şimdi yok… Onsuz olunca da hiçbir şeyin tadı kalmıyor. 20 Ocak’ta tuzu biberi oldu. Allah razı olsun onun bıraktığı isimle herkes yanımızda. Bir an olsun bizi bırakmıyor kimse. Onsuzluğu anlatabilmem zor” ifadelerini kullandı.
kaza 3 Ana Manşet ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR Bu acıyı kimsenin yaşamasını dileyen Kar, “Ateş düştüğü yeri yakar diyorlar ya gerçekten öyle. 33 – 34 sene olmuş halen aynı şeyi yaşıyoruz. Samsunspor camiasına söyleyecek tek bir şeyim var. Biz Samsunsporluyuz. Böyle de kalmaya devam edecek. İnşallah Samsunspor da en kısa zamanda hak ettiği yere gelir ve bizler de mutlu oluruz. Bizim Samsunspor’dan başka bir beklentimiz yok”diye konuştu. Özel Haber Esra VURAL – Umut Can Eren SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.
kar 1 Ana Manşet kar 1 Ana Manşet