https://youtu.be/6L97kh_iPp8

Samsun'un okçuluk branşında başarılı günlerine döneceğini belirten Okçuluk İl Temsilcisi Kadir Günay, "Yaptığımız yeni yapılanma ile Samsun önümüzdeki yıllarda adından Türkiye'de ve Dünya'da söz ettirecek" dedi

ALTYAPIDA YAPILANMAYA GİTTİK

Samsun'un okçuluk branşında her zaman en başarılı ilk 3 il arasında yer aldığını belirten Okçuluk İl Temsilcisi Kadir Günay, Samsun Canlı Haber mikrofonlarına konuştu. Her yıl Samsun'dan Milli Takıma sayısız oyuncu gönderdiklerini söyleyen İl Temsilcisi Günay, "Samsun okçulukta her zaman Türkiye'nin en başarılı ilk 3 ili arasında yer almıştır. Milli Takıma her sene sayısız sporcu gönderiyoruz. Altyapıda yeni bir yapılanmaya gittik. Yaptığımız bu yapılanma ile Samsun önümüzdeki yıllarda yine adından Türkiye'de ve Dünya'da söz ettirecek" şeklinde konuştu.

YENİ YARIŞMA MODELİ KURDUK

Koronavirüse göre yeni bir yarışma programı geliştirdiklerini belirten Okçuluk İl Temsilcisi Kadir Günay, "Koronavirüs nedeniyle sporcularımız bir ilde toplanıp yarışmalar yapamayınca federasyonumuz yeni bir sistem geliştirdi. Telekonferans yöntemiyle her sporcu bulunduğu ilden yarışmaya katıldı. Sporcularımızın müsabaka eksiklerini bu yöntemle gidermiş olduk. Şimdi de tesislerimizde gerekli bütün koronavirüs tedbirlerini alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ilerleyen günlerde eski başarılı ve herkesin övgüyle bahsettiği günlerimize döneceğiz" dedi.

Mustafa CİVELEK