https://www.youtube.com/watch?v=wxul6wBeLII

Atakumlu vatandaşlar, Başkan Cemil Deveci’nin, çalışkan, başarılı ve halkın yanında olan bir belediye başkanı olarak değerlendirdi

Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin kişiliği ve yaptığı hizmetleri değerlendiren vatandaşlar, Deveci'nin çalışkan bir yapıya sahip olduğunu belirterek, çalışkan olduğunu, her zaman halkın yanında yer aldığını söyledi.

TAKİP EDİYORUZ
Hülya TOPAL: Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'yi basından takip ediyorum. Kişilik olarak kendisini tanımıyorum fakat yapmış olduğu hizmetleri gözlemliyorum. Hizmetlerinden de memnunum.

ÇOK ÇALIŞKAN
Şaban KÖTOĞLU: Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi tanıyorum. Kendisinin hem yapmış olduğu hizmetleri, hem de vatandaşla iç içe olmasını takdir ediyoyorum. Deveci'nin çok çalışkan bir başkan olduğunu biliyorum. Başkanımızı seviyoruz.

SAMİMİ BİRİ
Ramazan YILMAZ: Cemil Deveci’yi çok iyi tanımıyorum. Ama gördüğüm ve bildiğim kadarıyla vatandaşla iç içe ve oldukça samimi. Her fırsatta vatandaşın yanında. İnsanların sosyal anlamda vakit geçirebileceği alanlar oluşturuyor. Bu da çok güzel bir şey.

VATANDAŞI DÜŞÜNÜYOR
ÜMİT GÖKTEN : Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi tanıyorum. Kendisiyle merhabalığımda var. Deveci çok naif, çalışkan, vatandaşları ve Atakum'u düşünen bir belediye başkanı. Atakumlulara gayet güzel hizmet ediyor.

HİZMET İÇİN ÇALIŞIYOR
Sedat GÜN: Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi yeterince tanıyorum. Hizmetlerini takip ediyorum ve çalıştığını görüyorum. Vatandaşla iç içe olduğunu biliyorum. Fakat kişisel olarak hakkında pek fazla bir bilgiye sahip değilim. Atakum için çalışması ve vatandaşın yanında olması yeterli.

İYİ BİR İNSAN
Beyhan ÇUĞ: Cemil Deveci’yi çok iyi tanıyorum diyemem. Ama gördüğüm kadarıyla kendisi iyi bir insan. Gayet güzel çalışıyor ve çalışmalarını beğeniyorum. Vatandaşların da her zaman yanında. Her fırsatta insanlarla sohbet ediyor ve fikirlerini alıyor.

BAŞARILI BULUYORUM
Mehmet GÜNDÜZ: Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi çok iyi tanımıyorum. Ama yaptığı çalışmalardan kendisinin başarılı, çalışkan birisi olduğunu söyleyebilirim.

VATANDAŞLA YAN YANA
Davut GÖKMEN: Cemil Deveci’yi tanıyorum. Kendisinin avukat olduğunu biliyorum. Ama belediye başkanı olduktan sonra kendisini daha iyi tanıma şansımız oldu. Kendisinin çalışkan birisi olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarla hep yanyana.

BAŞKAN ÇALIŞIYOR
Sami KESKİN: Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi şahsen kişilik olarak tanımıyorum, ama kendisinin başarılı ve çalışkan birisi olduğunu biliyorum. Halkın içinde, halktan bir belediye başkanı.

HİZMETLERİ BAŞARILI
Sedat ANIL: Cemil Deveci’yi tanımıyorum. Kendisiyle hiç yüz yüze gelmedim. Ama hizmet anlamında bakarsak kendisini başarılı buluyorum.

Esra VURAL – Emre ÖNCEL