Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Samsun'da - Ali Babacan, Demokrasi ve Atalım Partisi (DEVA) Samsun İl Başkanlığı, 1. Olağan İl Kongresi’ne katılmak için Samsun'da. Babacan, partisinin il başkanlığı binasının da açılışını yapacak

VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞACAK

Kongreye DEVA Partisi Kurucu Genel Başkanı Ali Babacan da katılacak. Kente gelecek olan DEVA Partisi Lideri Babacan, partisinin il binasının açılışını gerçekleştirecek. Babacan ayrıca Samsun'da esnaf, basın mensupları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve  iş insanlarıyla buluşacak.

BAŞKAN TÜRK'TEN DAVET

Kongrenin duyurusunu yapan DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk, Samsunlulara davette bulundu. Başkan Türk, “Öncelikle tüm Samsunluları akabinde tüm vatandaşlarımızı DEVA Partisi Samsun 1. Olağan İl Kongresi’nde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bu bir davet değil, dertlerine DEVA arayanlarla buluşma günümüzdür. Geleceği için kaygılı ama ülkesinden vazgeçmeyen,  aç uyusa bile ülkesini kimseye pazarlık konusu etmeyen,  bir karış toprağı için canını ve malını düşünmeden veren Türkiye’nin kavuşacağı adrestir" diye konuştu.