https://youtu.be/q0AcsDDMSoo

Samsun’un jimnastik branşında Türkiye’nin en başarılı ilk 5 ili arasına girdiğini belirten Antrenör Keskür, “İlk hedefimiz Avrupa sonrasında ise olimpiyatlarda yer almak” dedi

SAMSUN İLK 5 ARASINDA

Spor kenti Samsun, cimnastik branşında Türkiye'nin en başarılı 5 ili arasına girme başarısına imza attı. Başarının sırrını Samsun Canlı Haber mikrofonlarına anlatan Antrenör Fatih Keskür, hedeflerinin olimpiyatlarda yer almak olduğunu söyledi. Başarılı sporcuları izlemek için Türkiye Cimnastik Federasyonu Başantrenörü Zakaria Abramashvili Samsun'da ağırladıklarını söyleyen Keskür, "Ekip çalışmasıyla Samsun Türkiye'nin en başarılı ilk 5 ili arasına girdi. Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek sporcularımızı Başantrenörümüz salonumuzda seçecek" diye konuştu.

POTANSİYEL ÇOK YÜKSEK

Olimpiyatlara sporcu göndereceklerine inancının tam olduğunu belirten Antrenör Keskür, "İlk hedefimiz Avrupa şampiyonu olmak. Ancak Avrupa şampiyonluğundan sonrada da olimpiyatlara trambolin cimnastik branşında Samsun'dan sporcu göndereceğimize inancım sonsuz" dedi. Samsun'un cimnastikte ciddi bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Başantrenörü Abramashvili, "Samsun'un cimnastik branşında ciddi bir potansiyeli var. Samsunlu sporcularında yer alacağı Milli Takım kadromuzla hedefimiz önce Avrupa sonra Dünya şampiyonluğu. Asıl hedefimiz ise olimpiyat şampiyonlukları yaşamak" şeklinde konuştu.

Mustafa CİVELEK