https://www.youtube.com/watch?v=4Hnp6suMSK0

BAYRAM HAVASI YAŞIYORUZ

TFF 3. Lig'e rekorlar kırarak yükselen Çarşambaspor'un, şampiyonluğuyla ilgili Çarşambalılar Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına konuştu. Yeşil-Beyazlı ekibin 8 yıllık özlemini dindirdiği için şehirde bayram havası yaşandığını belirten taraftarlar, bu sezon da Çarşambaspor'dan şampiyonluk beklediklerini söyledi. Yeşil-Beyazlı ekibin eski günlerine dönmek için ilk adımın atıldığını vurgulayan Çarşamba halkı, bu sezon da TFF 3. Lig'e damga vurmak istediklerini dile getirdiler.

TARAFTAR OLARAK ARKASINDAYIZ

Yahya Eren Aslan: Çarşambasporumuz şampiyon olduğu için çok mutluyuz. Bu sezon Çarşambaspor taraftarı olarak, şampiyonluğa elimizden gelen bütün katkıyı sağladığımızı düşünüyorum. TFF 3. Lig'de de ilçemizin güzide kulübüne taraftar olarak destek vermeye ve 12. adamın gücünü onların her zaman arkasında hissettirmeye devam edeceğiz.

ŞİMDİ SIRASI ŞEHİRDE

Celil Altunışık: Çarşambaspor için çok geç kalmış bir başarı. Takımımızı efsane başkanımız Hasbi Menteşoğlu döneminde olduğu gibi tekrar TFF 1. Lig'de görmeyi arzuluyoruz. Çarşambaspor, üzerine düşeni yaptı. Sıra Çarşambalı iş insanlarında. Takıma destek olma ve sahip çıkma zamanı geldi geçiyor. Üst üste şampiyonluk biraz zor ama bu yıl ligde kalıcı olursak, gelecek yıl şampiyonluğun favori adaylarından olacağını düşünüyorum.

KUTLAYAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Hüseyin Çobanoğlu: Şampiyonlukla büyük gurur duyduk. Ama salgından dolayı kutlayamadığımız için buruk bir sevinç yaşıyoruz. Çarşamba esnafı olarak, şehrimizin tanıtımını yapan efsane Çarşambasporumuzun başarılarının devamını diliyorum. Biz de ilçemizin markasına Çarşamba esnafı olarak gereken desteği sonuna kadar vereceğiz.

KADINLAR DA MAÇLARA GİTSİN

Fatma Bulut: Takımımızın şampiyonluğuyla tarif edilemez bir mutluluk yaşıyoruz. Ailecek şampiyonlukla birlikte büyük gurur duyduk. Rabbimden bu başarıların devamını bizlere nasip etmesini diliyorum. Kadın taraftarlarımızı da stadyumlardaki yerlerini alarak ilçemizin markasına destek vermeye davet ediyorum. Temennimiz, bu sezonda Çarşambaspor'un yeniden şampiyon olarak bir üst lige yükselmesi.

SERİ ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

Metin Cenikli: Öncelikle şampiyonluk camiamıza hayırlı uğurlu olsun. İyi futbolla taraftarı memnun eden bir başarıya imza attılar. Taraftar olarak, her sezon Çarşambaspor'dan şampiyonluk bekliyoruz. Geçtiğimiz sezon fırsat buldukça armamıza destek olmak için stadyumda yerimizi aldık. Bu sezon da 12. adam olarak takımımıza tam destek vereceğiz.

SONUNA KADAR HAK ETTİK

Rahim Güler: Bu sezon Çarşambaspor'un birçok iç saha maçlarını izledim. Oynadığı oyunla ve duruşuyla Çarşambasporumuz, bu şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. İlerleyen yıllarda Çarşambaspor'u daha iyi yerlerde göreceğimize olan inancım sonsuz. Takımımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğim.

DEĞER KATTI

Ali Dursun: Çarşambaspor, şampiyonlukla birlikte ilçemize büyük katma değer sağladı. Takımımıza her zaman destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah efsane Çarşambasporumuz eski coşkulu dönemlerine kısa sürede dönecektir. Çarşamba halkı olarak bizim inancımız sonsuz.

HASRETİ SONLANDIRDIK

Osman Macit: Biz Çarşambaspor taraftarı olarak takımımızın profesyonel lig hasretini sonlandırdığı için gurur duyuyoruz. Takımımıza çevremdeki insanların da destek olması için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğim. Allah’ın izniyle bu köklü çınar daha nice şampiyonluklar yaşayarak bizleri gururlandırmaya ve onurlandırmaya devam edecektir.

GENÇLERİMİZ İÇİN FIRSAT

İlhan Soydan: Gençlerimizin şehrimize böyle önemli bir başarı getirmesi, Çarşambalı olarak bizleri çok mutlu etti. Bu başarının kısa vadede altyapıya da yansıyacağını düşünüyorum. Samsunspor'dan sonra şehrimizin 2. profesyonel takımı olması ise bizleri ayrıca gururlandırıyor. Çarşambaspor gibi Samsun'daki diğer takımları da profesyonel liglerde görmeyi arzuluyoruz. Çarşambaspor'u TFF 1. Lig'de görmek istiyoruz.

TARİHİMİZ BAŞARILARLA DOLU

Çağla Yaman: Çarşambaspor tarihi başarılarla dolu bir camia. Biz taraftar olarak, bu başarılar için büyük özlem duyuyorduk. Çarşambaspor yeniden şampiyon olarak atağa kalktı. Eski başarılı günlerine yeniden döneceğini umut ediyoruz. Geçtiğimiz sezon her maçını izlemeye gittim. Bu sezon da aynı desteği vermek için tribündeki yerimi alacağım.

ÇİFTE SEVİÇ YAŞADIK

Emre Geyik: Bu sezon hem Samsunspor hem de Çarşambaspor şampiyon oldu. Şehrimiz için gurur duyabileceğimiz bir sezon diyebilirim. Geçtiğimiz sezon Samsunspor'un hep yanında olduk. Ama Çarşambaspor'a destek vermemiştik. Bu önemli başarıdan sonra Samsunspor gibi Çarşambaspor'a da destek vereceğimin sözünü veriyorum.

BEKLENTİLERİMİZ YÜKSEK

İsmail Akın: Şampiyonluk yolunda Çarşambaspor'a çok büyük destek verdiğimizi düşünüyorum. Yağmur, çamur demeden stadyumda hep destek verdik. Çok emek verince şampiyonluk da bizim için çok daha özel oluyor. Sevdamızın bizi hep mutlu etmesini ve başarılarına başarı katmasını bekliyoruz.

ALKIŞLAR ŞAMPİYONA

Yakup Çetinkaya: Çarşamba'nın 8 yıldır özlemle beklediği şampiyonluğu bize yaşatan kulüp yönetimine teknik sorumlusuna ve oyuncu grubuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Çarşambasporumuz 3. Lig'de kalıcı olur. Bir daha amatöre düşmez. Çarşamba gibi büyük bir ilçeye ancak profesyonel lig yakışır.

GEÇ KALMIŞ BAŞARI

Emre Coşkun: Geç kalınmış bir başarı olsa da sonunda geldiği için mutluyuz. Çarşambaspor tarihinde profesyonel liglerde büyük başarılara imza atmıştı. O başarılı yıllara geri döndüğümüzü düşünüyorum. Temennimiz bu başarıyı istikrarlı bir hale getirerek, tüm Türkiye'de Yeşil-Beyazlı armamızı en iyi yerde görmek.

BİZLERİ ONURLANDIRDI

Mürfet Yıldırım: Çarşamba halkı olarak bu şampiyonluk bizleri çok onurlandırdı. Bu başarıda emeği geçen kulüp başkanını, yönetimini, teknik ekibini ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Ancak bu köklü camianın yeri TFF 3. Lig değil. Çarşambasporumuzu eskiden olduğu gibi yine üst liglerde görmek istiyoruz.