https://www.youtube.com/watch?v=1YMtvUBd3eg

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan vatandaşlar Başkan Doğan'ın hizmetlerini değerlendirip notunu verdi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan vatandaşlar Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın yapmış olduğu hizmetleri değerlendirip kendisine on üzerinden puan verdi.

ÇİFTÇİYE DESTEK YOK
Bayram KRADUMAN: Çarşamba belediye Başkanı Halit Doğan'ın hizmetlerinden memnun değilim. Ben çiftçiyim ve kendisinin çiftçiye bir desteğini görmedim. Kendisine puan verecek olsam on üzerinden beş veririm.

YARDIMCI OLUYOR
Hamdi YEŞİLTAŞ: Belediye başkanımız garibana yardım eden birisi. Hastanede tedavi görürken kendisinden bana yardımcı olmasını istedim sağ olsun kendiside bana yardımcı oldu. O yüzden on üzerinden puan verecek olursam on veririm.

BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUM
Kenan UYANIKOĞLU: Belediye Başkanımız Halit Doğan'dan memnunum. Kendisi yollarımızı, parklarımızı çok güzel yaptı. Özellikle Çarşamba'nın merkezinde çok güzel çalışmalar yaptı. Kendisine bir puan verecek olursam on puan veririm.

KUKLA GİBİ OTURUYOR
Dursun TOKBAŞ: Şu durumda belediye başkanı Halit Doğan'dan memnun değilim. Kukla gibi sadece koltuğunda oturuyor. Kendisinin yaptığı bir çalışma görmedim. Puan verecek olsam kendisine on üzerinden sıfır veririm.
ÇÖP İÇERİSİNDE OTURUYORUZ
Ali SAĞLAM: Ben Belediye başkanımızın hizmetlerinden memnun değilim. Çarşamba'nın merkezinde insanlar çöpün içerisinde oturuyor. Daha ne olsun. On üzerinden bir puan verecek olsam sıfır veririm.

Aytun BÖLÜKBAŞ: Hizmetlerden memnun değilim. Çünkü kendisinin bir şey yaptığını görmedim. Kendisine puan verecek olsam sıfır veririm.

HİZMET GÖREMEDİM
Rami GÖGDAĞ: Belediye Başkanı Halit Doğan başkan olalı bir sene oldu. Kendisinin henüz bir hizmetini göremedim. Bundan sonra yaparsa bilemem kendisine puanım ise on üzerinden beş olur.

YAPACAK BİR ŞEY KALMADI
Mustafa YILDIZBAŞ: Halit Doğan geleli daha bir sene oldu. Şuan bir hizmet görmedim. Eski Belediye başkanımız Hüseyin Dündar yapılması gerekeni yaptığından şuan ki belediye başkanımıza yapacak bir şey kalmadı ama kendisini severim. O yüzden kendisine on üzerinden on veriyorum.

HİZMET YOK
Ali TOPKARA: Çarşamba Belediye Başkanı'nın hizmetlerinden memnun değilim. Çünkü kendisinin bir hizmetini görmedim. Ne yapıldıysa eski belediye başkanımızın yaptığı hizmetler çalışmalar. Bu yüzden kendisine on üzerinden sıfır veriyorum.

BAŞKAN DOĞAN ÇALIŞIYOR
Muharrem KURT: Çarşamba Belediye Başkanının hizmetlerinden memnunum. Şuanda Şeker Fabrikasını açtı. Tekstil fabrikası ile ilgili çalışmaları var. Kendisinden gerçekten memnunum. Bir puanlama yapacak olursam da kendisine on üzerinde on veririm.

ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
Kerim KORKMAZ: Belediye Başkanımız bu dönem seçildi. Faaliyetleri var. Elinden geldiğince de projelerini yapmaya çalışıyor. Mesela köprümüzü düzeltti. Temizliklere önem veriyor. Kendisine bir puan verecek olsam on üzerinden on veririm.